Ρεκόρ εισπράξεων: Η ταινία «Avengers: Infinity War» έφτασε τα 250 εκατ. δολάρια

Ρεκόρ εισιτηρίων έσπασε η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «Avengers: Infinity War» μέσα στο Σαββατοκύριακο, κερδίζοντας περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το boxofficepro.

Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man, ακολουθεί τους Εκδικητές και τους Φύλακες του Γαλαξία στη μάχη τους με τον κακό Thanos που θέλει να κατακτήσει όλους τους Λίθους της Αιωνιότητας, ώστε να καταστρέψει τον μισό πληθυσμού του σύμπαντος.

Η πρεμιέρα της ταινίας, την οποία ανέμεναν πλήθος θαυμαστών, πραγματοποιήθηκε στην Αμερική το Σαββατοκύριακο με εκατοντάδες χιλιάδες να σπεύδουν για να δουν τις νέες περιπέτειες του Iron Man.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα προβολής, οι πωλήσεις έφτασαν τα 106 εκατομμύρια δολάρια, και το Σάββατο τα 83 εκατομμύρια και αυτό σηματοδοτεί το καλύτερο Σάββατο που έγινε ποτέ (το Jurassic Park είχε πωλήσεις 69.6 εκατομμυρίων δολαρίων).

Οι εισπράξεις των 250 εκατομμυρίων δολαρίων για την νέα ταινία «Avengers: Infinity War» ξεπερνά μάλιστα το προηγούμενο ρεκόρ, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, που είχε καταγράψει η ταινία « Star Wars: The Force Awakens» με 247,9 εκατομμύρια δολάρια το 2015.