“Ψήφος εμπιστοσύνης από Watsa”: Αν συνεχίσετε έτσι, η Ελλάδα θα είναι διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό

«Αν προχωρήσετε έτσι όπως ξεκινήσατε η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο», ήταν το μήνυμα του επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa, στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά θετικό και ο Watsa έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ο μεγαλοεπενδυτής φέρεται, μάλιστα, ενθουσιασμένος από την ταχύτητα με την οποία στήθηκε το κυβερνητικό επιτελείο και το sequencing των νομοθετικών πρωτοβουλιών που οδηγούν σε πιο δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.

Έδειξε ενδιαφέρον για επενδύσεις στην ασφαλιστική αγορά, την αγορά ακινήτων και τις μεγάλες τουριστικές αναπτύξεις, έδωσε έμφαση σε Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα για μεγάλες υποδομές, ενώ χαρακτηρίστηκε θετική η ολοκλήρωση έως τέλος 2019 του εμπροσθοβαρούς προγράμματος απομείωσης των “κόκκινων” δανείων, για να πάρει μπροστά η οικονομία.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Print Friendly, PDF & Email