Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού λόγω έργων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες στη λεωφόρο Αθηνών και στη λεωφόρο Σχιστού λόγω εργασιών επιθεώρησης της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής οδικά τμήματα στην περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου από 24.00 έως 05.00ως εξής:

  • Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφ. Αθηνών στο ύψος της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά (κάτω από τη γέφυρα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 26 και 27-07-2023. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
  • Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφ. Σχιστού στο ύψος της γέφυρας Α/Κ Λ. Σχιστού – Σκαραμαγκά (πάνω στη γέφυρα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 28-07-2023. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.