ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ! Μια χριστουγεννιάτικη (χρηματιστηριακή;) ιστορία (27.12.2021)

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!

Μια χριστουγεννιάτικη (χρηματιστηριακή;) ιστορία

Χρηματιστήριο από Δευτέρα πια, οπότε ευκαιρία στο πλαίσιο της …αποτοξίνωσης να σας διηγηθώ μια ιστορία. Ένας φίλος που λέτε τις προάλλες πήρε μια πρόσκληση για μια συναυλία στο ΣΕΦ, στα όρια του νομού… Αττικής.

  • Εκεί αναγραφόταν ότι με συνολική χρέωση ούτε 10 λεπτών του ευρώ είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει «δικαίωμα» εισόδου για άλλα 49 άτομα. Ειδοποίησε λοιπόν συγγενείς, γνωστούς και φίλους για τη μοναδική αυτή ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Άλλο που δεν ήθελαν κι αυτοί, πώς να χάσουν τέτοιο κελεπούρι -δεν συμβαίνει συχνά άλλωστε.

Δώσανε λοιπόν ραντεβού έξω από την 7 (ένας είχε κάνει την πρόταση να συναντηθούν στη 13, γιατί στο ΣΕΦ νοιώθει σαν στο σπίτι του –μακριά από εκεί δεν τα πάει καλά, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες απορρίφθηκε) μισή ώρα πριν την έναρξη.

  • Όταν όμως συναντήθηκαν, αντίκρισαν μια λαοθάλασσα και απόρησαν, μέχρι που ενημερώθηκαν ότι όλοι εκείνοι που είχαν πάρει προσκλήσεις είχαν το bonus να καλέσουν από 49 έκαστος. Οκ, τι να κάνουν, μπήκαν στο κλειστό, το οποίο βέβαια ήταν υπερπλήρες όπως αντιλαμβάνεστε. Τίγκα.

Σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλο παρακολουθούσαν τη συναυλία, που φαινόταν όμως να αποζημιώνει το πολυπληθές κοινό, ιδιαίτερα τα τελευταία 30 με 50 λεπτά (όχι του ευρώ) με αποτέλεσμα να παραταθεί μέχρι τις 23:00 (όχι του μήνα).

  • Και τότε έγινε ο χαμός. Λίγο μετά θα αναχωρούσε ο τελευταίος συρμός και οι θεατές στριμώχνονταν προς την έξοδο για να προλάβουν. Περιορισμένος ο χώρος, τεράστιο το πλήθος, πατείς με, πατώ σε, και μοιραία ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πρόλαβαν να εξέλθουν έγκαιρα και να προλάβουν τον ηλεκτρικό.

Όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τους ταξιτζήδες (κάντε την αντιστοιχία) και με διπλή ταρίφα μάλιστα λόγω του προχωρημένου της ώρας. Ξινή βγήκε η συναυλία, αυτά τα …τζαμπέ όλο και κάτι κρύβουν από πίσω.

  • Συμπέρασμα: Όταν ακούτε «Παρακαλώ περάστε, ελεύθερα», βεβαιωθείτε ότι και η έξοδος θα είναι αναίμακτη

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και με το καλό να τη βγάλουμε καθαρή με αυτή την …Ιστορία της Ο, μη μας προκύψει καμιά Εμμανουέλλα μετά!

Ζ.Κ (ο παρατηρητικός)