Πρωινή «έφοδος» Χρυσοχοϊδη στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Απελπιστική η κατάσταση

Μια διάρρηξη που σημειώθηκε  το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην κατοικία του υφυπουργού  Μεταναστευτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχους του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ   Άγγελου Τόλκα στην οδό Τσόχα στους Αμπελοκήπους φαίνεται να ήταν μια από τις βασικές αιτίες της αιφνιδιαστικής επίσκεψης –στις 7  το πρωί της Δευτέρας – του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής !

   Κι αυτό για να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί  στα Τμήματα Ασφαλείας στην Αθήνα, όπως και σε άλλες αστυνομικές υπηρεσίες στη περιοχή,  που είχαν αποψιλωθεί κι αποδυναμωθεί τους τελευταίους μήνες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ . Μάλιστα πολλά από αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού  έμεναν κλειστά τις βραδινές ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Χρυσοχοϊδης εκφράζει συχνά την απογοήτευση του για την εικόνα διάλυσης που βρήκε στην Ελ.ΑΣ κι επιχειρεί την ενίσχυση των υπηρεσιών που ασχολούνται με την ασφάλεια των πολιτών,  προχωρώντας σε αιφνιαδιαστικούς ελέγχους , όπως αυτόν στους Αμπελοκήπους.

  Η διάρρηξη στην κατοικία  του κ Τόλκα έγινε μετά από θραύση κλειδαριάς και πόρτας διαμερίσματος κι αφαιρέθηκε μικρό χρηματικό  ποσό κι ορισμένα έγγραφα. Οι άγνωστοι διαρρήκτες φαίνεται τις ίδιες ώρες να είχαν προχωρήσει σε διάρρηξη  ιατρείου στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου.

Print Friendly, PDF & Email