Πολλά και διάφορα από τον Κόσμο των Αγορών (Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021)

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Διακοπών mood, αλλά όχι και για τον Ευάγγελο. Τελειομανής και εργασιομανής στον ύψιστο βαθμό,… βγάζει σπυράκια όταν όλα δείχνουν χαλαρά. Είμαστε βέβαιοι ότι κάτι πολύ καλό σχεδιάζει ξανά. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος…

  • Και κάτι ακόμα… Η χειρότερη ημέρα των επιτελικών στελεχών του ομίλου είναι το πρωί κάθε Δευτέρας, αν και τα… φίδια τους τρώνε από την προηγούμενη. Βλέπετε, το Σαββατοκύριακο τους… φορτώνει με τις εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσουν την εβδομάδα που έρχεται. Το πρωί λοιπόν της Δευτέρας στο email τους εμφανίζεται το… Εντολόχαρτο.

ΣΕ αρκετά μικρομεσαία ό,τι είχαν να δώσουν οι πωλητές, το έδωσαν. Οι διστακτικοί αγοραστές θα τα κυνηγούν ξανά στο προσεχές μέλλον. Ηδη συμβαίνει σε μερικά.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έχει στεγνώσει η προσφορά στην ΦΡΙΓΟ.

ΚΑΤΙ καλό (προ)ετοιμάζεται στην ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ. 

ΠΑΕΙ να τους αποτρελάνει τους κατέχοντες η ΣΙΔΜΑ. Οι υπόλοιποι δεν πλησιάζουν γιατί περιμένουν να διορθώσει η τιμή της μετοχής. Λιγουλάκι δύσκολο.

ΙΝΛΟΤ: Και θα τραβήξει από τα 30 και δεν θα καεί…

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ σενάρια, να βγάζουν εκθεσάρες, να… να… Χαμπάρι δεν παίρνουν. Αλίμονο μας, έτσι έχουμε και τέταρτο… (Διευκρίνηση: Όχι μνημόνιο, αλλά κάτι πολύ χειρότερο). Το σωστό θα ήταν βέβαια όλες να ήταν προ πολλού υπό επιτήρηση, αλλά αυτές είναι υπεράνω νόμων κλπ κλπ. Κάτι σαν επί γης Θεοί οι κινούντες τα νήματα τους. Ιερά Τοτέμ*…

  • *Η λέξη Τοτέμ προέρχεται από ινδιάνικες φυλές του Καναδά και περιγράφει κάθε φυσικό αντικείμενο, ζώο, ή φυτό, για το οποίο πιστεύουν ότι έχει ιερές ιδιότητες κι έτσι το εκτιμούν ως προστάτη της πατριάς, της φυλής, και, γενικότερα ως γενάρχη. Κάθε φυλή έχει και το δικό της τοτέμ κι απαγορεύεται κανείς να το πειράξει ή να το θίξει ακόμη και να αναφέρει τ’ όνομά του.

*Πάλι καλά που εμείς μπορούμε τουλάχιστον να αναφέρουμε το όνομα τους…

ΚΜΟΛ: Επιμένει ο αγοραστής που μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει… Σήμερα ζητάει 7500 τεμάχια στα 3,3000 ευρώ. Μία μετοχή, που πριν λίγες εβδομάδες άνοιγε σπάνια.

  • Βλέπετε, οι περισσότεροι έχουν παρεξηγήσει τι σημαίνει Αγορά και Πραγματική Επένδυση. Πρώτη ερώτηση τους αν κάνει κομμάτια το χαρτί και Δεύτερη αν θα το τρέξει το χαρτί ο διαχειριστής του.

Τι δείχνουν τα furtures στην Wall Str για το σημερινό της άνοιγμα

Σε αναμένα κάρβουνα κάθονται οι long στα κρυπτονομίσματα

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ φοβούνται ότι μέχρις εδώ ήταν, αλλά αυτή πάντα τους διαψεύδει… 

  • ΣΕ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ