Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό (04 Ιουνίου 2021)- Ένας είναι ο πρόεδρος…all in σε όλα τα ΙΝ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ζωγραφιές: Ένας είναι ο πρόεδρος… all in σε όλα τα ΙΝ

 • UNIBIOS: Τσούκου τσούκου μέχρι χθες, με τάσεις απασφάλισης κλείνει την εβδομάδα (+7,83%)

ΦΡΙΓΟ (1): Γύρισε κοιμίζοντας κοντά στη θύρα 13, ξαναβρήκε τον Κρόιφ μπροστά της σήμερα (είχαμε και τα πενηντάχρονα προ ημερών) +9,09%

 • ΦΡΙΓΟ (2): Καθημερινά παιχνιδάκια με εντολές 200 – 300 χιλιάδων μετοχών πότε αγορών, πότε πωλήσεων που αποσύρονται κανα μισάωρο πριν τη διαπραγμάτευση. Τα παιδία παίζει

ΛΟΥΛΗ: 16:13 γράφει ο μ/μ και σε λιγότερο από 15 λεπτά από τα 2,8 στα 2,94 με κλείσιμο 2 λεπτά πιο πάνω. Να τα επισημαίνουμε κι αυτά. Εμπιστοσύνη λέγεται . Πόσο πιο απλά;

 • ΤΖΚΑ: 2,38 μέσω δικαιωμάτων, 2,42  απ΄ το ταμπλό

ΜΟΝΤΑ: Ανακαινίσεις επί ανακαινίσεων, ανοίγει η Μύκονος, ώρα για Bagno (+6,11%)

 • ΓΕΚΕ: Μόλις προχθές είχαμε την κουβέντα του. Γκέγκε; (+7,41%)

ΝΑΥΠ: Τον ύπνο του δικαίου

 • ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Μάχη μέχρις εσχάτων στο 1,51(πάνω από 300 χιλιάδες κομμάτια). ΟΜΩΣ: Κι αν έχουμε Ολυμπιακό Β στην Α2, εδώ έχουμε διαχρονικά συμπεριφορά Ολυμπιακής Ω.

ΔΟΜΙΚΗ: Σαρώνει το ένα οικο…δομικό τετράγωνο μετά το άλλο. Στα 0,82 με άνοδο 4,33%…και σταματημό δεν έχει

 • COME COME: Προσθέστε άλλο ένα 5 και κάτι % στα προηγούμενα 8άρια και 9άρια

ΠΡΕΜΙΑ: Ανακοινώνει ότι θα προβεί σε αύξηση με τιμή 1,4400 και όχι μόνο δεν συγκλίνει, αλλά κλείνει και με μικρή άνοδο στα 1,8200.

 • ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Ανακοινώνουν ότι θα προβούν σε αύξηση και αγγίζουν το limit down!

ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

 • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

Σ.Σ μ/μ: ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ με δαύτον που έμπλεξα, σκέτος σατανάς ο βάζελος πειραιώτης! 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην… ξεφεύγουμε:

Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
 • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

 • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

 • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.