Ποιός κτίζει θέση στην ΤΕΝΕΡΓ- Ποιός τσεκάρει την Autohellas και το story της Mevaco

ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΓΑ ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ AUTOHELLAS ΚΑΙ ΤΟ STORY ΤΗΣ MEVACO

Φίλοι μικρομέτοχοι, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται παγωμένο.

Πριν από λίγο καιρό υπήρχαν κάποια ηλεκτρονικά μέσα και κάποιοι άνθρωποι που επιδόθηκαν στο σπορ του εκβιασμού και εκφοβισμού και σε ανθρώπους που τους είχαν βοηθήσει αμέτρητες φορές!!!! χωρίς κανένα αντάλλαγμα!!! Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος. Αυτοί δεν θα πρέπει κανονικά να λέγονται άνθρωποι, αλλά ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Φίλοι μικρομέτοχοι, όπως πολύ καλά ξέρετε, η στήλη εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει σαν top επιλογή, από τα 4.50€, την μετοχή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ (ΤΕΝΕΡΓΑ) σε βαθμό που κάποιοι να νομίζουν ότι εμείς είμαστε φερέφωνά τους. Όπως ξέρετε φίλοι αναγνώστες, η στήλη “έχουμε άποψη” δεν δουλεύει για κανέναν, δεν εξαρτάται από κανέναν, δεν εκφοβίζεται από κανέναν και γράφει πάντα αυτό που πιστεύει ελεύθερα!!!!! Βασικό της εργαλείο είναι μόνο οι αριθμοί οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια.

Το τελευταίο μας άρθρο για τις top δέκα μετοχές (https://www.mikrometoxos.gr/chatop10-oidekametochespoyaxizoyntoratisprosochismas/) το διάβασαν 51.460 μοναδικοί αναγνώστες. Τους ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Image result for τερνα ενεργειακη logo

Η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ (ΤΕΝΕΡΓΑ) τον τελευταίο καιρό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Η υπερκάλυψη κατά 4.56 φορές στο ομόλογο της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ είναι τεράστια επιτυχία. Η ζήτηση από ιδιώτες επενδυτές ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Απ’ ότι φαίνεται, το κουπόνι θα κλείσει στο 2.6% ενώ στην προηγούμενη έκδοση ήταν στο 3.85%.

Δηλαδή η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ επιτυγχάνει μια πολύ σημαντική εξοικονόμηση στα χρηματοοικονομικά κόστη της εταιρείας. Η πιστοποίηση όμως της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει ο CFO κ. Αριστοτέλης Σπηλιώτης και ο κ. Γ. Περιστέρης είναι η τοποθέτηση στη μετοχή της ΤΕΝΕΡΓΑ  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙΜΩΝ ενός από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές παγκοσμίως. Φίλοι μικρομέτοχοι, τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να τοποθετείται η Fidelity μέσω δύο αμοιβαίων της, το Fidelity European και το Fidelity Advisors.

Το ότι ξεκίνησε να τοποθετείται ένας από τους πιο deep value investors στη ζώνη 7.00€ με 7.40€ δείχνει ότι σ’ αυτή την κεφαλαιοποίηση  των 843 εκ ευρώ με ένα εκτιμώμενο Net Debt (τέλος του 2019) 835.2 εκ ευρώ χωρίς TEI και με ένα εκτιμώμενο EBITDA 195 εκ ευρώ δηλαδή με ένα εκτιμώμενο EV/EBITDA 2019e = 8.6 είναι ευκαιρία για χτίσιμο θέσης με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Φυσικά, χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

 • Η κίνηση της Fidelity μαζί με την αγορά των 476.097 μετοχών με 7.08€ που έκανε ο κ. Περιστέρης είναι το καλύτερο νέο για τους μετόχους της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ.
 • Εμείς πιστεύουμε ότι αφού αφομοιώσει αυτά τα επίπεδα τιμών η μετοχή, θα βάλει τις βάσεις για μια σταδιακή άνοδο που θα την κάνει να δει πολύ υψηλότερα επίπεδα τιμών. Είναι θέμα χρόνου μόνο!!!

Η Fidelity τώρα ξεκινάει να χτίζει θέση στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αλλά ήδη έχει θέση στην AUTOHELLAS. Τον τελευταίο καιρό, μεγάλος ξένος θεσμικός ο οποίος έχει θέση στην ΑΛΦΑ, στην EUROBANK, στον ΟΤΕ, στον ΦΟΥΡΛΗ, κάνει ενδελεχή έρευνα για την ΟΤΟΕΛ.

****

Image result for autohellas sa

Φίλοι μικρομέτοχοι η AUTOHELLAS δεν είναι μόνο η Hertz, αυτό είναι περίπου το 50% του τζίρου της.

Η AUTOHELLAS είναι και στο εμπόριο αυτοκινήτου, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών για τη SEATHYUNDAIKIA και εμπορεύεται καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της FORDOPELSEATFIATALFA ROMEOHONDASAABMITSUBISHIVOLVOHYUNDAIKIABMWBMW MOTO και MINI.

Ο συγκεκριμένος ξένος θεσμικός επειδή του αρέσει να εμβαθύνει πάρα πολύ στην ανάλυσή του συναντήθηκε και με την εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Θέλει να καταλάβει πολύ καλά τον κλάδο. Πιστεύει ότι η αγορά αυτοκινήτου έχει ήδη δείξει σημάδια ανάκαμψης και θεωρεί ότι η AUTOHELLAS είναι ο καλύτερος τρόπος να παίξει κάποιος την ανάκαμψη του κλάδου του αυτοκινήτου. Είναι θέμα χρόνου ο κλάδος να κάνει REVERT TO MEAN.

 • Το εξαιρετικά θετικό για τους μετόχους της AUTOHELLAS είναι ότι ο εν λόγω ξένος θεσμικός ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί στη μετοχή.
 • Μετά την αύξηση της εμπορευσιμότητας της μετοχής πολλά ξένα θεσμικά χαρτοφυλάκια την έχουν βάλει στα ραντάρ τους.
 • Η πρόσφατη κίνηση της μετοχής έδωσε ευκαιρία σε κουρασμένους ξένους θεσμικούς να φύγουν και σε ξεκούραστους να τοποθετηθούν.
 • Παράδειγμα η INVESCO, κουράστηκε και μηδένισε τη συμμετοχή της.

Την τελευταία βδομάδα, κάποιοι δημοσιογραφικοί κύκλοι με κάποιους έλληνες θεσμικούς έχουν κυκλοφορήσει το σενάριο ότι ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης παρόλο που πριν ενάμιση χρόνο έκανε placement το 14% της εταιρείας με 5.65€ θέλει να κάνει κι άλλο για να μπει στην αύξηση μετοχικού του Ελληνικού. Φίλοι, τέτοια παραπληροφόρηση επενδυτικού κοινού δεν υπάρχει!!!!!

Ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης δεν έχει ανάγκη να πουλήσει μετοχές της AUTOHELLAS για να μπει ο ίδιος στην αύξηση μετοχικού της ΛΑΜΔΑ για το Ελληνικό και ούτε σκέφτεται καν κάτι τέτοιο. Για να ξέρετε φίλοι αναγνώστες, η οικογένεια Βασιλάκη ότι και να γίνει επειδή η AUTOHELLAS είναι η μητέρα του πλούτου της οικογένειας Βασιλάκη και προσωπικό δημιούργημα του κ. Θ. Βασιλάκη, δεν πρόκειται να πέσει ποτέ κάτω από το 51%.

 • Ο στόχος του placement που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο έγινε για να αυξηθεί το free float, η εμπορευσιμότητα της μετοχής το περίφημο LIQUIDITY EVENT και όχι γιατί η οικογένεια Βασιλάκη είχε ανάγκη από λεφτά.
 • Πάρα πολλοί ξένοι θεσμικοί επενδυτές ήθελαν να αγοράσουν μετοχές της  AUTOHELLAS  αλλά επειδή είχε χαμηλή εμπορευσιμότητα δεν έμπαιναν καν στον κόπο.

Για να ξέρετε, σε αυτά τα επίπεδα τιμών η οικογένεια Βασιλάκη δεν πουλάει ούτε  AUTOHELLAS ούτε AEGEAN. Το LIQUIDITY EVENT έγινε. Ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, απόφοιτος του Yale και του Columbia, έκανε το χρέος του να ανοίξει την βεντάλια και να τοποθετηθεί η ξένη θεσμική κοινότητα. Τώρα, άλλα χαρτιά δεν υπάρχουν προς πώληση σ’ αυτά τα επίπεδα τιμών.

Με κλείσιμο Παρασκευής στα 7.08€ η AUTOHELLAS έχει μια κεφαλαιοποίηση της τάξης των 345.89 εκ ευρώ. Ο καθαρός δανεισμός της στο τέλος του 2018 ήταν στα 287.21 εκ ευρώ. Δηλαδή η εταιρεία έχει ένα Enterprise Value της τάξης των 633.1 εκ ευρώ. Το 2018 παρουσίασε EBITDA της τάξης των 148.91 εκ ευρώ. Δηλαδή η AUTOHELLAS στα 7.08€ παίζει με ένα EV/EBITDA 2018 = 4.25, ίσως το χαμηλότερο από την μεγάλη και την μεσαία κεφαλαιοποίηση. Και φυσικά, να μην ξεχνάμε ότι έχει και το 11.66% της AEGEAN.

 • Εμείς πιστεύουμε ότι η AUTOHELLAS αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο DEEP VALUE & GROWTH PLAY του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Φίλοι μικρομέτοχοι πρέπει να ξέρετε ότι ο κύκλος εργασιών από τις ξένες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Ουκρανία) για το 2018 ανήλθε σε 63.7 εκ ευρώ και κατέγραψε κέρδη μετά από φόρους 10.5 εκ ευρώ. Οι προοπτικές σ’ αυτές τις χώρες είναι πολύ μεγάλες.

Ο επόμενος μεγάλος καταλύτης για τη μετοχή θα είναι τα αποτελέσματα εννεαμήνου που εμείς βλέπουμε να τα βγάζει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλά και ότι με βάση αυτά η μετοχή της AUTOHELLAS θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή ζήτησης από την ξένη θεσμική κοινότητα.

Related image

2010-2018

2010
Η Autohellas ιδρύει την Autotechnica Serbia D.O.O. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την άδεια franchise του σήματος Hertz που έχει δοθεί στην Autohellas για τους τομείς του Operating Leasing και του Rent a Car στην Σερβία.

2011
Η Autohellas ιδρύει την Autotechnica Montenegro D.O.O. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την άδεια franchise του σήματος Hertz που έχει δοθεί στην Autohellas για τους τομείς του Operating Leasing και του Rent a Car στο Μαυροβούνιο.

2012
Η Autotechnica Fleet Services SRL χρησιμοποιεί την άδεια franchise του σήματος Hertz για τον τομέα του Rent a Car στην Ρουμανία.

2014
Η Autohellas αποκτά το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης όλων των brand names της Hertz International (Hertz, Thrifty, Dollar, Firefly).

2015
Η Autohellas ιδρύει την Autotechnica Fleet Services LLC στην Ουκρανία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την άδεια franchise του σήματος Hertz που έχει δοθεί στην Autohellas για τον τομέα του Operating Leasing και του Rent a Car στην Ουκρανία.

2016
Η Autohellas ξεκινάει τη λειτουργία της στην Κροατία, μετά την εξαγορά της ANTERRA DOO, της προηγούμενης εθνικής δικαιοδόχου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων. Το 2016 ολοκληρώθηκε η απορρόφηση των εταιρειών Τεχνοκάρ και Βελμάρ και η Autohellas επέκτεινε τη δραστηριότητα της στην εισαγωγή και εμπορεία αυτοκινήτων. Παρέχει πλέον υπηρεσίες ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων FORD, OPEL, SEAT, SAAB, HONDA, ALFA ROMEΟ, FIAT, ABARTH, MITSUBISHI & VOLVO και αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων SEAT στην Ελλάδα.

2017
Το 2017 η Autohellas έγινε εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων BMW, BMW MOTO και MINI, Hyundai και KIA και αποκλειστικός εισαγωγέας HYUNDAI & KIA στην Ελλάδα

****

Όσοι μας παρακολουθείτε εδώ και αρκετό καιρό θα ξέρετε ότι είμαστε φανατικοί υπέρμαχοι της πράσινης ανάπτυξης και γι’ αυτό άλλωστε πιστεύουμε ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα συνεχίσει να έχει μια λαμπρή χρηματιστηριακή πορεία. Όμως, φίλοι αναγνώστες, το ελληνικό χρηματιστήριο έχει και μια εταιρεία η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύ δυνατό play στη βάση της πράσινης ανάπτυξης.

Image result for mevaco s.a

 • Αυτή η εταιρεία φίλοι μικρομέτοχοι είναι η MEVACO

Στο Α’ εξάμηνο του 2018 είχε πωλήσεις 4.38 εκ ευρώ και ζημιές προ φόρων 508 χιλ ευρώ και ζημιές για τους μετόχους της μητρικής 367 χιλ ευρώ. Όμως φέτος το Α’ εξάμηνο οι πωλήσεις πήγαν από 4.3 σε 7.8 εκ ευρώ και η εταιρεία από ζημιές 367 χιλ ευρώ γύρισε σε κέρδη 591 χιλ ευρώ. Η εταιρεία κάνει πολύ συνετή διαχείριση. Μείωσε τα έξοδα διοίκησης από 493 χιλ ευρώ σε 408 χιλ ευρώ και τα χρηματοοικονομικά έξοδα από 121 χιλ ευρώ σε 98 χιλ ευρώ.

 • Ακόμα, ενώ ο τζίρος της σχεδόν διπλασιάστηκε οι απαιτήσεις της από πελάτες σε σχέση με το τέλος του 2018 έμειναν σχεδόν σταθερές από 3.366 εκ ευρώ σε 3.691 εκ ευρώ. Ακόμα, τα EBITDA αυξήθηκαν από 220 χιλ ευρώ σε 1.170 εκ ευρώ.
 • Η εταιρεία πέρσι είχε καθαρές ταμειακές ροές από δραστηριότητες της τάξης των 298 χιλ ευρώ και αγορές ενσώματων παγίων 76 χιλ ευρώ δηλαδή είχε ελεύθερες ταμειακές ροές 222 χιλ ευρώ.

Φέτος, στο Α’ εξάμηνο είχε καθαρές ταμειακές ροές από δραστηριότητες 255 χιλ ευρώ και αγορές ενσώματων παγίων 259 χιλ ευρώ δηλαδή οι ελεύθερες ταμειακές ροές ήταν αρνητικές κατά 4 χιλ ευρώ. Αυτό όμως που μας κίνησε το ενδιαφέρον φίλοι μικρομέτοχοι είναι ότι η MEVACO κατασκευάζει κινούμενες και σταθερές βάσεις για φωτοβολταϊκά πάρκα. Αυτός ο καινούργιος κλάδος που απευθύνεται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δη στα φωτοβολταϊκά πάρκα για εμάς πρέπει να γίνει το μέλλον της εταιρείας.

Για να καταλάβετε, το Α’ εξάμηνο του 2018 η MEVACO έκανε πωλήσεις για κατασκευή μεταλλικών μερών φωτοβολταϊκών συστημάτων τα τάξης του 1.568 εκ ευρώ. Φέτος είχε μια αύξηση κατά 137.43% και οι πωλήσεις πήγαν στα 3.723 εκ ευρώ. Φίλοι αναγνώστες εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η εταιρεία θα μπορούσε να γίνει στόχος εξαγοράς από τον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ. Πριν από λίγο καιρό, ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος είπε ότι ψάχνει να κάνει εξαγορές. Εμείς, πιστεύουμε ότι ταιριάζει γάντι η MEVACO στον κλάδο EPC-Ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

 • Όπως ξέρετε φίλοι αναγνώστες η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει δώσει βαρύτητα στις ανεμογεννήτριες και ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ στα φωτοβολταϊκά.
 • Εμείς πιστεύουμε ότι η MEVACO θα μπορούσε να φτιάχνει τις βάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ και μετά να ανέβει κατηγορία και να χτυπάει δουλειές σε όλο τον κόσμο.
 • Η μετοχή την Παρασκευή έκλεισε στα 1.65€.

Φίλοι μικρομέτοχοι, εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί μέσα σε τεσσερισήμισι μήνες από το 1€ που ήταν στις 29 Μαΐου έχει κάνει ένα ράλι της τάξης του 65% και έκλεισε την Παρασκευή στο 1.65€.

Image result for mevaco s.a

Ας δούμε τώρα τι λένε οι αριθμοί για την MEVACO

Η MEVACO έβγαλε EBITDA 1.17 εκ ευρώ στο εξάμηνο. Εάν βγάλει και άλλα τόσα στο Β’ εξάμηνο, αυτό σημαίνει ότι θα έχει EBITDA για όλο το 2019 της τάξης των 2.34 εκ ευρώ. Στο εξάμηνο η εταιρεία έχει καθαρό δανεισμό 1.653 εκ ευρώ και μια κεφαλαιοποίηση με κλείσιμο Παρασκευής 17.325 εκ ευρώ. Δηλαδή έχει ένα Enterprise Value της τάξης των 18.978 εκ ευρώ. Με ένα προσδοκώμενο EBITDA 2019 2.34 εκ ευρώ θα έχει ένα εκτιμώμενο EV/EBITDA 2019e = 8.11. Σίγουρα, με στατική ανάλυση δεν είναι φθηνή.

 • Προσέξτε όμως τώρα…

Στον ισολογισμό της έχει στο ενεργητικό ένα κονδύλι επενδύσεις σε ακίνητα της τάξης των 3.085 εκ ευρώ. Αν η εταιρεία τώρα που το real estate έχει πάρει τα επάνω του καταφέρει και πάρει αυτά τα λεφτά αυτό σημαίνει ότι θα έχει καθαρό ταμείο της τάξης του 1.432 εκ ευρώ.  Έτσι αμέσως το EV/EBITDA πέφτει στο 6.79.

Προσέξτε τώρα, μιλάμε για ένα μαγαζί πεντακάθαρο και με μεγάλη προοπτική. Η αξία των ιδιοχρησιμοποιούμενων ενσώματων παγίων είναι της τάξης των 20.594 εκ ευρώ. Δηλαδή τιμή μετοχής 1.96€.

Image result for mevaco s.a logo

Εμείς πιστεύουμε ότι η MEVACO μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ δυνατό growth story στον κλάδο των ΑΠΕ και ακόμα πιστεύουμε ότι αν κάποιος ενδιαφερθεί να την εξαγοράσει πρέπει μίνιμουμ να δώσει ένα 10% υπερτίμημα από το 1.96€, δηλαδή τα 2.15€.

Εμείς πιστεύουμε ότι στη ζωή δεν πρέπει να πηγαίνεις μόνος γιατί μπορεί η διοίκηση της MEVACO να χτυπήσει κάποιες μεγάλες δουλειές στα φωτοβολταϊκά αλλά δεν θα έχει μια σταθερότητα.

Αν όμως μπει στο άρμα κάποιου μεγάλου ομίλου, πχ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, οι προοπτικές είναι τεράστιες. Φυσικά όμως εάν δεν καταφέρει κάτι τέτοιο θα επιστρέψει στη μιζέρια, στους μικρούς τζίρους και στις ζημιές. Γι’ αυτό  θέλει και πολλή προσοχή.

Όμως, εάν μπει στο άρμα του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ή κάποιας ξένης πολυεθνικής τότε δεν θα μιλάμε για την MEVACO αλλά για τον πύραυλο MEVACO. 

Φίλοι μικρομέτοχοι σας ευχόμαστε υγεία, τύχη και καλά κέρδη…

Aπό τον Ειδικό Συνεργάτη του μ/μ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.