Ποιος ήταν ο Αντώνης Κ. που έχασε τη ζωή του στα απόνερα του Blue Horizon

Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Κ., τον οποίο μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, την πόλη κατάγωγής του, όλοι ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μάλιστα, στις 7 σήμερα Τετάρτη, το απόγευμα, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας και στο λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα μέλη του πληρώματος, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, συνελήφθησαν χθες μετά την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά και έπειτα από τη σχετική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Θρήνος για τον Αντώνη

Το «Αντωνιώ», όπως ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ο 36χρονος, ήταν αγαπητός στην πόλη, ενώ έκανε μια σειρά δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, καθώς καταγόταν από φτωχή οικογένεια. Έμενε με τα αδέρφια του στις εργατικές κατοικίες, ενώ είχε χάσει σχετικά πρόσφατα τη μητέρα του. Η οικογένειά του, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, ήταν από τις εξυπηρετούμενες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, ενώ τόνισε ότι ο 36χρονος είχε εργαστεί και ως εργάτης καθαριότητας στον Δήμο.