Ποια είναι η κίνηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των μετόχων-επενδυτών

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Φίλοι μικρομέτοχοι, όπως ξέρετε μας αρέσει να είμαστε πάντα ακριβοδίκαιοι. Η κίνηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ κ. Γεώργιου Περιστέρη να αγοράσει 476.097 μετοχές με 7.08€ από το YORK Capital είναι μια κίνηση μεγάλου συμβολισμού που θέλει ψυχή και καρδιά για να την κάνεις.

Η κίνηση αυτή φίλοι μικρομέτοχοι, είναι η πεμπτουσία ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι η εταιρεία σου είναι βαθειά υποτιμημένη. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο κ. Περιστέρης είχε πουλήσει 2.000.000 μετοχές με 4.35€/μετοχή. Τώρα αγοράζει με υπερτίμημα 62.75% από εκεί που πούλησε, δηλαδή “έχασε” 1.318.000€ αγοράζοντας τις 476.097 μετοχές με 7.08€ και όχι μόνο αυτό, τις αγόρασε από το YORK που τις έχει με μια μέση τιμή 2.35€ και βγάζει 2 φορές τα λεφτά του!!

Γιατί θα μπορούσε να αγοράσει αυτές τις μετοχές από άλλους επενδυτές που είχαν αγοράσει πχ στα 6,00 και 6.50€. Φίλοι μικρομέτοχοι, αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό χρηματιστήριο.

  • Είναι σαν ο κ. Βακάκης που έχει πουλήσει πακέτα στη JUMBO στα 13.85€ να βγει ο ίδιος και να αγοράσει το ¼ πίσω στα 22.54€.
  • Ο κ. Βασιλάκης να είχε πουλήσει στα 4.94€ AEGEAN και να αγοράσει τώρα στα 8.04€.
  • Ο κ. Στασινόπουλος να είχε πουλήσει ΒΟΧΑΛΚΟ στα 2.43€ και να αγοράσει στα 3.955€.
  • Ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης να είχε πουλήσει ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ στα 13.12€ και να αγοράσει στα 21.35€.
  • Ο κ. Λάτσης να είχε πουλήσει ΕΛΠΕ στα 5.72€ και να αγοράσει στα 9.30€.
  • Τέλος, οι αδελφοί Καλλιτσάντση που έδειξαν σθένος αγοράζοντας ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ στα 2.20€ με δανεικά, αν πουλήσουν στα 2.30€ ξαναγοράζουν στα 3.74€, 62.75% πάνω από τα 2.30€;

Φίλοι μικρομέτοχοι, με αυτή του την κίνηση ο κ. Γεώργιος Περιστέρης κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των μετόχων του και πιστοποιεί με την αγορά του αυτή ότι πιστεύει ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει λαμπρό μέλλον και είναι βαθειά υποτιμημένη.

Εμείς χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί από αυτήν εδώ την στήλη πάρα πολλές φορές έχουμε τονίσει το πόσο υποτιμημένη θεωρούμε την μετοχή σε βαθμό που κάποιοι να νομίζουν ότι είμαστε υπάλληλοι του κ. Περιστέρη.

Όποιος όμως μας διαβάζει προσεκτικά θα έχει καταλάβει ότι δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και γράφουμε πάντα ότι πιστεύουμε. “ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ”. Όσοι λοιπόν έχετε μετοχές, ντουλαπιάστε τις.

Η μετοχή της ΤΕΝΕΡΓΑ θα προσφέρει ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

Με αυτή την κίνηση ο κ. Περιστέρης έβαλε τα γυαλιά σε όλη την αγορά. Μακάρι και άλλοι βασικοί μέτοχοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Φίλοι μικρομέτοχοι σας ευχόμαστε υγεία, τύχη και καλά κέρδη.

Από τον ειδικό συνεργάτη του μ/μ

  • Απόψεις γνώμες και εκτιμήσεις που τυχόν εκφράζονται σε κείμενα συνεργατών, δεν απηχούν κατ’ανάγκη εκείνων της συντακτικής ομάδας του mikrometoxos.gr

 

Print Friendly, PDF & Email