Πληρότητα έως 94% σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς από διαδημοτικούς εκδρομείς

Η ανάγκη των πολιτών να βγουν από τα σπίτι τους και να ζήσουν ξανά το Πάσχα σε ρυθμούς κανονικότητας οδηγεί κατοίκους σε όλη τη χώρα στην αναζήτηση διαμερισμάτων σε προσφιλείς περιοχές εντός όμως των περιφερειών που διαμένουν.

Έτσι, η απαγόρευση των μετακινήσεων δεν τους πτοεί και ετοιμάζονται να σουβλίζουν τον οβελία στην εξοχή.

  • Δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί που γνώριζαν τεράστια επισκεψιμότητα άλλες εποχές, τώρα -όπως αποκαλύπτει το MEGA- παρουσιάζουν πληρότητα που σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζει και το 94%.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή φαίνεται πως πολλοί διαδημοτικοί εκδρομείς θα επισκεφτούν:

τη Ναύπακτο, με πληρότητα 94%
τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο και τα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, με 90%
τη Μονεμβασιά με 89%
τα Μετέωρα με 87%
τη Μάνη με 81%
το Μέτσοβο με 79%

Και στην Αττική στα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης έκαναν το κοντέρ της πληρότητας, σύμφωνα με την αποκάλυψη του MEGA, να ανέβει στα ύψη. Στο Σούνιο η πληρότητα ήταν την προηγουμένη εβδομάδα 77%. Σήμερα είναι 96%. Στο Πόρτο Ράφτη ήταν 72%, τώρα είναι 98%, ενώ στην Παλαιά Φώκαια πλέον δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο κατάλυμα.

  • Το MEGA αποκαλύπτει την περίπτωση κράτησης στα Βίλια Αττικής με 200 ευρώ την ημέρα που ακυρώθηκε, ενώ είχε καταβληθεί το ποσό και μέσα στα επόμενα λεπτά το διαμέρισμα είχε κιόλας κλειστεί από επόμενο ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους εταιριών διαχείρισης ακινήτων, τις επόμενες ημέρες η πληρότητα σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές θα αγγίζει το 100%.