Πλημμεληματική δίωξη στην πρώην σύζυγο του Απ. Λύτρα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Παράλληλα, η Εισαγγελία διαβίβασε στη 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε η δικαστική λειτουργός να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Σε περίπτωση δε που κριθεί ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, τότε θα εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Αντίγραφα της δικογραφίας διαβάστηκαν και στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της όσον αφορά τον δικηγόρο και συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον οποίο επίσης έχει μηνύσει η κυρία Πολυζωγοπούλου.