Πλαστικά Κρήτης: Ούτε ένας οίκος, ούτε καν ένας αναλυτής ασχολήθηκε ποτέ! Ρεζίλι γίνονται…

DCIM103GOPRO

ΑΛΛΗ μία χρήση δημοσιεύτηκε, άλλη μία εξαιρετική ετήσια οικονομική έκθεση από τον όμιλο επιχειρηματικό υπόδειγμα αξιοσύνης σε όλες τις εκφάνσεις του.

Και όμως αυτή η εταιρεία, αυτός ο όμιλος στην πολυετή ιστορία του δεν έτυχε μία φορά να αναγνωρισθεί και να προβληθεί από κανένα οίκο και αναλυτή! Που ασχολήθηκαν από… Αγροτική Τράπεζα μέχρι Altec, που ασχολούνται διαρκώς με τις μπατιρημένες χύνοντας τόνους μελανιού ή μάλλον λιώνοντας δεκάδες χιλιάδες πληκτρολογίων, αλλά ποτέ μαζί του.

Τι να φταίει άραγε; μα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

ΟΠΩΣ χαρακτηριστικά γράφει ένα δικό μου παιδί στη στήλη του χθες το απόγευμα, μεταξύ άλλων… ” Καμιά φορά λες, ότι έχουμε μικρή εγχώρια θεσμική επενδυτική κοινότητα και αν ήταν μεγάλη θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ίσως όμως το γεγονός ότι είναι πλέον μικρή να οφείλεται και στις επιλογές τους. Όταν κάποιοι αγοράζουν μετοχές υπερδανεισμένες, όταν αγοράζουν μετοχές με αρνητική καθαρή θέση και μετά συνωστίζονται στην έξοδο…

  • Αντί να δουν ποιες εταιρείες είναι αδάνειστες, βγάζουν κέρδη, έχουν καλό περιθώριο, δίνουν μέρισμα κυνηγάνε τις γνωστές που τους έχουν κάψει και τους έχουν ξανακάψει.
  • Να μην αρχίσουμε να λέμε ονόματα εταιρειών. Όλα δικαιολογούνται. Ας βάλουμε όλοι μυαλό, ας μην κοιτάμε μόνο την εμπορευσιμότητα, αυτή φτιάχνεται αν ασχοληθούν περισσότεροι με τα καλά χαρτιά, και ας κοιτάξουμε τα διαμάντια που υπάρχουν.

Και επειδή δε θέλουμε να «τσουβαλιάσουμε» θα σας πούμε πως ξεχωρίζουμε κάποιους θεσμικούς οι οποίοι έχουν πολύ δυνατούς διαχειριστές που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και δεν έχουν «παλτά». Βέβαια υπάρχουν και οι αναλυτές. Χρόνια τώρα κάποιοι αναλύουν και αναλύουν τις τράπεζες. Και οι τράπεζες όλο πέφτουν και που και που βγάζουν μία μικρή αντίδραση”.


ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΧΡΗΣΗ 2019

 


ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΟΧΗΣ 


ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ σε 301 εκατ. ευρώ

P/E: 8,8

P/BV: 1,15

NETDEBT/EBITDA: τι είναι ετούτο;;;

EV/EBITDA: 4,5!!

ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: Αγνοείται επί δεκαετίες…

ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΛΙΤ: 1,93 εκατ. ευρώ

  • Είδαμε χθες τι χρέωσαν στην αντίστοιχη της NEWSPHONE και τρελαθήκαμε…
  • 1,3 εκατ. ευρώ!!! και ξαναέβγαλαν ζημίες.

ΠΟΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΠΟΙΟ ΑΔΜΗΕ και ΠΟΙΑ ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ μπροστά τους!!!

ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ με διάφορα σαπάκια, δεν λέει, δεν λέει…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΣΚΕΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΔΗΛΑΔΗ

μ/μ