Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο τραγουδιστή Meat Loaf

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Αμερικανός τραγουδιστής Meat Loaf. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο διάσημος τραγουδιστής του οποίου οι επιτυχίες περιλάμβαναν το «I’d Do Anything for Love» και το «Bat Out of Hell» πέθανε έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του.

Η δήλωση ανέφερε: «Είμαστε συντετριμμένοι ανακοινώνοντας πως ο ασύγκριτος Meat Loaf πέθανε απόψε με τη σύζυγό του Ντέμπορα στο πλευρό του. Οι κόρες του Περλ και Αμάντα και οι στενοί του φίλοι ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες. Η εκπληκτική του καριέρα διήρκησε 6 δεκαετίες και πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως ενώ πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Fight Club”,
“Focus”, “Rocky Horror Picture Show” και “Wayne’s World”. Το “Bat Out of Hell” παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και υποστήριξη καθώς περνάμε αυτή την περίοδο θλίψης έχοντας χάσει έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και καλό άνθρωπο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μη σταματήσετε ποτέ να ροκάρετε!».

Ο τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός Μάρβιν Λι Αντέι, γνωστός με το ψευδώνυμο Meat Loaf γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1947.

Ως μουσικός έκανε επιτυχία με την τριλογία δίσκων «Bat Out of Hell» (1977, 1993 και 2006), η οποία έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 43 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Ο πρώτος εκ των τριών δίσκος, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια, συνεχίζει και πουλάει 200 χιλιάδες αντίτυπα ετησίως, ενώ παρέμεινε στα charts για εννέα χρόνια, αποτελώντας έτσι ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ όλων των εποχών.