Πέμπτη 27 ΙΑΝ 2022- Χ.Α: Με λίγα λόγια και σταράτα…- Εθνική Ανά(σ)ταση!

ΔΗΛΑΔΗ η περίπτωση του να τις αυξήσουν, αντί να αποχωρήσουν ή να μειώσουν τις θέσεις τα αμερικανικά κεφάλαια που έχουν τοποθετηθεί στο Χ.Α  δεν παίζει;;;
  • ΣΙΓΑ τα ποσά άλλωστε που έχουν επενδύσει. Ούτε καν το ένα τοις δεκάκις χιλίοις των κεφαλαίων τους δεν είναι. Τουναντίον αν έχουν δύο δράμια μυαλό, θα βάλουν κι άλλα στο Χ.Α. Και δεν θέλει εξήγηση η εκτίμηση αυτή.
ΑΝΤΕ μία ζωή στη μίρλα και στη καταστροφολογία, δεν βαρεθήκατε;


ME το πετρέλαιο στα 90 δολάρια και χωρίς καμία ένδειξη υποχώρησης της τιμής του να προσέχουμε όσες έχουν εξάρτηση μαζί του.


SPACE – Απάντηση: Οταν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα με μία μετοχή την… σουτάρει. Προέχει η ψυχική υγεία… Αφήστε που εδώ, παίζονται και βρώμικα παιχνίδια.


  • ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ

Παρά την πανδημία της Covid-19 που επέφερε ανατροπές σε όλο τον πλανήτη, το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας, το μεγαλύτερο στον κόσμο, είχε το 2021 μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του, κυρίως λόγω της άφθονης ρευστότητας.

Το τεράστιο ταμείο που χρηματοδοτείται από τα πετρελαϊκά έσοδα της Νορβηγίας, είχε κέρδη περίπου 158 δισ. ευρώ την περασμένη χρονιά, μιααπόδοση 14,5% των επενδύσεών του, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Νορβηγίας που εποπτεύει τη διαχείρισή του.

Η συνολική του αξία στα τέλη Δεκεμβρίου ανήλθε στο κολοσσιαίο ποσό των 230.000 ευρώ για τον καθένα από τα 5,4 εκατ. των Νορβηγών.

Το ταμείο διατηρεί ποσοστά σε περίπου 9.100 εταιρίες παγκοσμίως και έχει στην κατοχή του το 1,4% όλων των εισηγμένων μετοχών. Επενδύει επίσης σε ομόλογα και σε ακίνητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

ΜΗΝΥΜΑ: Η διαρκής σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει και χαμηλές προσδοκίες. Αν είναι μέτρο σύγκρισης ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα φτάσουμε να αξιολογούμε τα μέτρια ως μεγάλη επιτυχία.

ΚΙ ΑΛΛΟ: Μπράβο στον Αλέξη που κάθε φορά που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη κάνει ό,τι μπορεί για να θυμίσει ότι υπάρχουν και χειρότερα.

  • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές με σκοπό να ηττηθεί ο Α.Τσίπρας οριστικά. Αυτό θα ήταν καιροσκοπισμός από πλευράς Κ.Μητσοτάκη. Αφού απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του λαού, να συνεχίσει να κυβερνά. Ή καλύτερα, να αρχίσει να κυβερνά με πυγμή, επιτέλους (Φ.Κ).

ΣΩΣΤΟΣ:… Τζο Μπάιντεν θέλατε… Ντόναλντ θα λέτε και θα κλαίτε…


ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Με μπροστάρισα την ΕΘΝΙΚΗ δείχνουν ότι κάτι αλλάζει…

  • ΕΤΕ: ΣΕ υψηλά σχεδόν 5ετίας!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για το FBMEZZ και τις προοπτικές του, διαβάστε το με προσοχή…


RESPECT: Το ηλεκτρικό είναι το Α και το Ω στην ζωή μας, αλλά οι συνθήκες που εργάζονται αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά δύσκολες.


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ στην αντιγραφή. Αν δείτε όμως πουθενά την αναφορά… mikrometoxos σφυρίξτε μας κλέφτικα. Και μιλάμε για πολύχρονη, ανίατη αρρώστεια.