Πέμπτη 11.8.2022- Χ.Α: Ο ουρανός παραμένει γαλανός, ακόμη και σε μια συννεφιασμένη μέρα (από τον Μεθοδικό Σερίφη)

Ο ουρανός παραμένει γαλανός ακόμη και σε μια συννεφιασμένη μέρα.

Όσο και να προσπαθούν για να γκριζάρει και όση ομίχλη κι αν μας φέρουν, εμείς δεν πρέπει να χάνουμε την εικόνα του καθαρού ηλιόλουστου ουρανού.
  • Στην δική μας χρηματιστηριακή αγορά προσπάθησαν να περάσουν τη κατάθλιψη εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια με τα μπάνια του λαού, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ.
Φανταστείτε να θυμηθούμε… ένδοξες εποχές, με τη καυτή άμμο και τα κινητά στη παραλία να έχουν πάρει φωτιά (Λέμε και καμιά εξυπνάδα, με τόση ζέστη ίσως μας χρειάζεται)…
  • Τα ερασιτεχνικά παληκάρια των funds σχεδόν τελείωσαν και τα πρώτα σημάδια φάνηκαν σε Λάμδα, Βιοχάλκο, Ελχα, ΔΕΗ και Πειραιώς.
Έχουν κάτι υπόλοιπα σε Alpha, Εθνική και σε μια ΑΕΕΑΠ όμως είδαν σήμερα τη Βιοχάλκο αφηνιασμένη και θυμήθηκαν τον χθεσινό Αντετοκούμπο! Χάσανε το μέτρημα!
  • Το Ζεματιστό παγκόσμιο σορτάρισμα δεν τους αφήνει καθαρό μυαλό και επιμένουν στη λάθος τακτική!
ΣΗΜΕΡΑ, αν η Nel Asa Υδρογόνου ανακοινώσει καλο 2ο τρίμηνο τι θα κάνουν; Ποσες ζημιές θα αντέξει το σύστημα τους;
  • Σημαντική επισήμανση, ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτο θετικές εκπλήξεις και απ’τα τρίμηνα των Ελληνικών εισηγμένων!
Στη Χρηματιστηριακή πανδαισία θα υπάρξουν και εξαγορές με επιχειρηματικές συμφωνίες ως μελλοντική παρακαταθήκη στο τι θα επακολουθήσει!
  • Ωστόσο, να θυμίσω ότι αυτές οι αποχρώσεις του γκρι που εμφανίζονται στον ουρανό δεν διαρκούν για πάντα και το παιχνίδι του κρυφτού κάποια στιγμή τελειώνει!
Την επόμενη φορά όταν θα δείτε συννεφιασμένη μέρα, να θυμάστε ότι είπαμε, ό,τι όλα είναι προσωρινά και αργά ή γρήγορα έρχεται ξανά ο ήλιος!
Εις το επανιδείν
Ο Μεθοδικός Σερίφης 🏵

Σ.Σ μ/μ: 
  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

  • Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

  • Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.