Πελώνη: Ο Τσίπρας επέβλεψε τη στατικότητα των fake news

  • Πελώνη: Ο Τσίπρας επέβλεψε τη στατικότητα των fake news

Ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε στις δηλώσεις του να αναφερθεί στην συνάντηση που είχε με την υπουργό Πολιτισμού, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η κυβέρνηση. “Επιτέλους ο κ. Τσίπρας βρήκε το δρόμο προς την Ακρόπολη, παρόλο που ως Πρωθυπουργός δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο, ενώ μας προκαλεί εντύπωση που δεν ανέφερε τίποτα για την εκεί συνάντησή του με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη” τόνισε σε ανακοίνωση της η Αριστοτελία Πελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε πως ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για την αισθητική, σημείωσε ωστόσο πως η επιστημονική ομάδα που εργάστηκε προκειμένου να βελτιώσει την επισκεψημότητα στο ιστορικό μνημείο ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες, έχει αφιερώσει την ζωή της στην Ακρόπολη και την αναστήλωση του Παρθενώνα.

“Ο κ. Τσίπρας επέβλεψε τη στατικότητα των fake news για τον Ιερό Βράχο που αναμασά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες, κακοποιώντας την επιστήμη και την αλήθεια. Κάνει αντιπολίτευση για τα πάντα, από την πανδημία μέχρι την Ακρόπολη, αδιαφορώντας αν για ακόμη μια φορά δυσφημίζει τη χώρα” ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη.