Παρωχημένοι υποψήφιοι που δεν μπορούν να προσφέρουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Aμηχανία επικρατεί μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, καθώς δεν μπορούν να υποστηρίξουν όπως θα ήθελαν, τον αγώνα για την επικράτηση στις ευρωεκλογές,  αφού οι ψηφοφόροι που απευθύνονται θεωρούν παλιά και φθαρμένα ονόματα αρκετούς από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές .

Συχνά ακούνε τη φράση “παρωχημένοι και κατώτεροι των προσδοκιών, που θα έπρεπε οι ίδιοι να είχαν φροντίσει να αποσυρθούν ” διευκολύνοντας έτσι και τον πρόεδρο της ΝΔ  ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τους χαρακτηρίζουν συνταξιούχους της πολιτικής.

Πολλοι  αναρωτιούνται και πια το εκφράζουν και δυνατά για το τι μπορούν να προσφέρουν στη ΝΔ και τη χώρα.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης μετά απο μια επιτυχημένη θητεία στο ευρωκοινοβούλιο την περίοδο 2004 – 2009 όπου διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουδεν κατάφερε να επανέκλεγει και καλό  θα ήταν να ασχοληθει με την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο και ίσως να γράψει ένα βιβλίο για αυτα που έζησε.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος που απέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος Πειραια το 2014 ίσως θα ήταν προτιμότερο να επικεντρωθεί στα δύο εγγονάκια του, τον Γιάννη και τον Βασίλη και να χαρεί ανέμελες οικογενειακές στιγμές

Η Νίκη Τζαβέλα που είχε εκλεγεί το 2009 ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ και το 2014 δεν τα κατάφερε με τη ΝΔ ίσως θα πρέπει να δώσει βάρος στην ακαδημαϊκή της καριέρα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπουτσία το 2007 μετά απο μια πετυχημένη καριέρα, πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κρεμάσει και τα “πολιτικα” του παπουτσια και να προσφέρει σε πόστα που γνωρίζει καλύτερα.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ καλό θα ήταν να επιστρέψει στη δικηγορία και γιατι όχι και στην τηλεόραση καθώς αρθρογραφεί συχνά στον ημερήσιο τύπο και συμμετέχει σε τηλεοπτικές συζητήσεις για θέματα κυρίως κοινωνικού ενδιαφέροντος, αλλά και της επιστήμης της ενώ οργάνωσε και παρουσίασε σειρά εκπομπών πολιτικού περιεχομένου στην Κύπρο με αφορμή τις κυπριακές προεδρικές εκλογές.

Print Friendly, PDF & Email