Παρελθόν η Μπάγια Αντωνοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»; – Τι λέει ο Γ. Παπαδάκης

Διαστάσεις παίρνει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ η  απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Το πρωί της Δευτέρας, που πολλοί ανέμεναν την δημοσιογράφο να επιστρέψει πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς απουσιάζει από την περασμένη Τετάρτη, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τους δύο συνεργάτες να έχουν έρθει σε σύγκρουση και την κα. Αντωνοπούλου να έχει υποβάλει παραίτηση.

Ολα δείχνουν η Μπάγια Αντωνοπούλου τα «βρόντηξε» από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα στη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δέχτηκε μήνυμα από στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο οποίο αναφερόταν πως η δημοσιογράφος δεν προτίθεται να επιστρέψει στην εκπομπή του Παπαδάκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται μέσα από την εκπομπή «Happy Day» και έχουν ως εξής:  «Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της…»

Τι είχε συμβεί

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε ασχοληθεί με το γεγονός και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μήνυμα που έλαβε από συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου, το οποίο ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός είχε πει ότι το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαδάκη – Αντωνοπούλου ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέπληξε την δεύτερη, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείτο με το κινητό της τηλέφωνο. Οι φήμες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το σχόλιο του παρουσιαστή και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης την περασμένη Παρασκευή και χωρίς να πει πότε και αν θα επιστρέψει στην εκπομπή του είχε πει:
«…Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε», δήλωσε αινιγματικά ο αγαπημένος παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει: «…Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες, γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί…»!

Print Friendly, PDF & Email