Παρασκευή 03 ΔEK 2021- Χ.Α+ Markets: Πολλά, μικρά + μεγάλα ενδιαφέροντα (No.2)

Η Αγορά μπορεί να μην ανεβαίνει υπό το κράτους του φόβου, αλλά αυτό δεν αποτελεί θέσφατο. Μπορεί να ισχύει και για την… αντιπέρα πλευρά του λόφου.

 • Βρε, μανία με τις 850 και τις 900 μονάδες. Ντουβάρια, ντιπ, καταντίπ.

Μέχρι πρότινος πρότειναν στους πελάτες τους μετοχές του Συστήματος (όχι μόνον τραπεζικές).

 • Πλέον και να τους τις προτείνουν, κανείς ιδιώτης δεν τους (υπ)ακούει. Ηταν λογικό, δίκαιο και έγινε πράξη..

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ: Και ο όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ έχει ενημερώσει με το Ν και με το Σ την επενδυτική κοινότητα για την οικονομική κατάσταση του 9μηνου. Και μάλιστα πρώτος. Γνωστά πράγματα αυτά…


 • ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΙΣΑ

Με λυπήθηκαν οι φίλοι αναγνώστες μου και επειδή διάβασαν ότι έχω παραγγείλει και αναμένω την παραλαβή δεκάδων τρομπών φρόντισαν να με ξεκουράσουν αποστέλλοντας μου την….


ΕΛΒΕ: Από τα προ διμήνου 8,00 ευρώ έκλεισε χθες στα 6,3500 ευρώ (6,0500 + 0,3000 η επιστροφή κεφαλαίου πριν 3-4 μέρες. Ο όμιλος αποτιμάται σε 20,5 εκατ. ευρώ (+2,5% τώρα στα 6,2000) και διαπραγματεύεται με ev/ebitda κάτω του 6 παρά την συγκυριακή πτώση πωλήσεων και κερδοφορίας. Με δανεισμό… 1,2 εκατ. ευρώ.

 • ΦΙΕΡΑΤΕΞ: Αγοράζαμε τόσες ημέρες όσα θέλαμε στα 0,5200 και 0,5400 αλλά δεν τα θέλαμε, και τώρα κυνηγάμε στα 0,6000plus?

ATTIKA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Χριστούγεννα έρχονται και η … μητέρα έχει τόσα έξοδα. Μισθούς, δώρα κλπ. Δώσε 5 σεντς μέρισμα είπε στη κορούλα, να έχω να πορεύομαι… Και έστι θα μπούν στα τμαεία της μπόλικα εκατομμυριάκια.

 • ΠΕΡΦ -απάντηση: Μην στεναχωριέστε, σύστημα το έχουν κατά καιρούς. Οπότε, κάντε τις αγορές σας και εσείς μετά τις 4:30μμ. Ευκολάκι.

ΜΟΝΤΑ: Παιδιά, αυτοί ζουν στο δικό τους κόσμο. Να δούμε τι… ψάρια έπιασαν στο 9μηνο και θα επανέλθουμε. Παρατηρούμε πάντως πλήρως ελεγχόμενες κινήσεις από τους διαχειριστές της μετοχής. Η οικογένεια Βαρβέρη δεν ασχολείται με το ταμπλό, το σνομπάρει.

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ: Σαν τα μάτια σας…

 • ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Η απόλυτη σιωπή, πριν το επόμενο δρομολόγιο. Οι έχοντες να παραμένουν… κατέχοντες.

KEKΡΟΠΑΣ: Αν και στη δική του περίπτωση δεν ενδείκνυται η τεχνική ανάλυση, για λόγους απόλυτα κατανοητούς…


ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 1. ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ
 2. PERFORMANCE TECHNOLOGIES: Μην στεναχωριέστε, σύστημα το έχουν κατά καιρούς. Οπότε, κάντε τις αγορές σας και εσείς μετά τις 4:30μμ. Ευκολάκι.

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

 1. ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Ηρεμα τώρα, εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων.
 2. ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Ισως το χαρτί του 2022, το δίδυμο έχει πλέον και τρίτο συημπαραστάτη.
 3. ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Θα αναγεννηθεί…

ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 1. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Για να τα πάρεις γερά, πρέπει να παραμένεις και όχι να μπαινοβγαίνεις.
 2. Ο.Λ.Π: ΤΖΑΜΠΑ

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ με χαρτοφυλάκια 5 έως 10 χιλιάδες ευρώ

 1. ΦΙΕΡΑΤΕΞ: ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ
 2. TZIΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ: ΤΩΡΑ που θα την ξαναπιέζουν…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.