Πορεία του ΣΥΡΙΖΑ «βάπτισε» ο Στραβελάκης τη φοιτητική συγκέντρωση για το άσυλο

 

Μία ενδιαφέρουσα αποστροφή του λόγου του, που μάλλον δεν ήταν και τόσο αποστροφή, φανέρωσε το πώς θα κινηθεί από τούδε και στο εξής ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, αναφορικά με την παρουσίαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία φοιτητικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων κατά της κατάργησης που ασύλου που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση της ΝΔ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκαναν ζωντανή σύνδεση.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, Νίκος Στραβελάκης, σε ένα «τσουβάλιασμα» σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλλον με άγνοια -ηθελημένη ή αθέλητη- για το τι πραγματευόταν η εν λόγω πορεία, ανέφερε συγκεκριμένα: Είναι σε εξέλιξη η πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Η απάντηση βέβαια ήρθε «πάρε-βάλε» από τον ρεπόρτερ που κάλυπτε το συλλαλητήριο, τον Δημήτρη Λάππα, ο οποίος τον διόρθωσε εμφατικά.

«Περισσότερα από 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια από φοιτητικές παρατάξεις όπως επίσης και οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. ΣΥΡΙΖΑ εδώ, στη συγκεκριμένη πορεία, δεν υπήρξε», ανέφερε επί λέξει.

/www.altsantiri.gr/parapolitika

Print Friendly, PDF & Email