Παππάς «καρφώνει» ΝΔ: Ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες

Παππάς «καρφώνει» ΝΔ: Ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες

  • «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ “νόμος”»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς την προαναγγελία του υπουργού Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη περί «ποινικής ασυλίας» των τραπεζικών στελεχών, αλλά και την τροπολογία για το Ελληνικό.

«Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες», υπογράμμισε ο κ. Παππάς και εξήγησε:

  • «Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή “ποινικής ασυλίας” σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της.
  • Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε».

«Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη», σχολιάζει ο κ. Παππάς και καταλήγει:

  • «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ “νόμος”.
  • Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί.
  • Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ άρθρα και σχόλια για το κάθε τι που πέφτει στην αντίληψη μας και όσα φυσικά προλαβαίνουμε στα πλαίσια της πολυφωνίας που πρέπει να διέπει ένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που σέβεται πρωτίστως την νοημοσύνη του αναγνωστικού του κοινού.

Ο αναγνώστης απλά διαβάζει, κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματα του. Το λιβάνισμα μίας παράταξης (για προφανείς λόγους φυσικά) δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο μ/μ. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, ούτε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και λοιπά γραφικά κόμματα. ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ και τους γύρω τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην αυλή κανενός. Ούτε πρόκειται άλλωστε. Μόνον στην Ελλάδα…