Παγκρήτια Τράπεζα: Δωρεά 100.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας, Αντώνιος Βουράκη, η Εύη Τσουράκη, Strategic Communication Corporate and Media Affairs Advisor και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός

Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία προσέφερε η Παγκρήτια Τράπεζα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).

Συγκεκριμένα, η Παγκρήτια Τράπεζα, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Το πόσο αυτό, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει ο Ε.Ε.Σ., θα καλύψει το επόμενο διάστημα τις καθημερινές ανάγκες 1.000 πληγέντων στις γειτονικές χώρες.

Η χρηματική επιταγή παραδόθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνιο Βουράκη και την κα Εύη Τσουράκη, Strategic Communication Corporate and Media Affairs Advisor, στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, την Τρίτη (14/2), στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική αυτή χειρονομία αλλά και για την διαρκή υποστήριξη της Παγκρήτιας Τράπεζας στο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.