Π. Μαρινάκης για Γ. Πατούλη: «Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού»

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη είναι σημαντική, τόσο στο κόμμα όσο και στην Αυτοδιοίκηση, και έτσι είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής.

«Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά» πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης, ενώ, ερωτηθείς για πιθανή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Πατούλη, κάτι το οποίο φαίνεται να επιδιώκει ο περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Μαρινάκης δεν απάντησε, μένοντας σε όσα δήλωσε αρχικά για το θέμα.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Πατούλης συγκάλεσε σύσκεψη με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής τους χθες Κυριακή, θέλοντας να τους εμψυχώσει. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Αττικής απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στις επόμενες κινήσεις του και να ξεκαθαρίσει εάν θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του, ανεξάρτητα από το αν θα του δώσει το χρίσμα η ΝΔ και θα κατέβει στις εκλογές ως «αντάρτης».

Πάντως, εδώ και δύο ημέρες η πλευρά Πατούλη προσπαθεί να κρατήσει ενεργή την υποψηφιότητα του νυν περιφειάρχη, ποστάροντας στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #eimaimepatouli.