Όταν ένας νέος πρωθυπουργός λειτουργεί με εμπάθεια, κάνει λάθη που δεν χρειάζονται και ξεκινάει με αυτογκολ από τα αποδυτήρια….

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης όφειλε να γνωρίζει ότι η λέξη “ανταγωνισμός” είναι ιερή για τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και ότι, αν την πειράξει ή τη σκαλίσει, θα πέσουν επάνω του να τον φάνε.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΑΤΡΑ

Έκανε το λάθος να θέσει ένα παλαιότερο “γινάτι” που έχουν αυτός και ο αντιπρόεδρός του εναντίον της κας Θάνου, υπεράνω των ευρωπαϊκών νόμων (αφού τους ελληνικούς τους έχει για κουρελόχαρτα).

Ήδη, η επιστημονική επιτροπή της Βουλής του διαμηνύει ότι το άρθρο που προβλέπει την εκπαραθύρωση της κας Θάνου, δεν περνάει. Θα ακολουθήσουν τα μαντάτα και από τις Βρυξέλλες.

Όταν ένας νέος πρωθυπουργός λειτουργεί με εμπάθεια, κάνει λάθη που δε χρειάζονται. Και ξεκινάει με αυτογκολ από τα αποδυτήρια. Και αυτό δεν είναι καλό για τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για γινάτι αλλά για ανάγκη απόλυτου ελέγχου αφενος για να μην αποκαλυφθούν σκάνδαλα και αφετέρου για να μη τους ενοχλήσει κανείς στις μεθοδεύσεις που έχουν σκοπό να κάνουν υπερ των συμφερόντων των φίλων τους και κατ επέκταση και των δικών τους βεβαίως βεβαίως…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΑΤΡΑ: ‘Ατομα με τον χαρακτήρα της Θάνου, δε νομίζω ότι νοιάζονται για ιδεολογίες και τέτοια πράγματα. Η Θάνου θέλει να της φέρεσαι με σεβασμό και να αναγνωρίζεις την εξουσία και την αυθεντία της και σου κάνει ό,τι θέλεις.

  • Ιδίως αν είναι κυβέρνηση – η οποιαδήποτε κυβέρνηση.
  • Και τα συμφέροντα των φίλων θα μπορούσε να καλύψει και άλλα πράγματα να ξεπεράσει.

Όμως, τώρα και οι δύο πλευρές το έχουν κάνει μανιάτικο. Ο Κυριάκος και κυρίως ο υπερφίαλος αντιπρόεδρός του, μέσα στην έπαρσή τους δεν κατάλαβαν ότι πάνε είτε για μπλέξιμο είτε για ξεφτίλα.

Print Friendly, PDF & Email