(1) – Ως πότε θα προεξοφλείται η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στο Χ.Α; 

Ως πότε θα προεξοφλείται η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στο Χ.Α;
  • Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του το ελληνικό χρηματιστήριο κι ας έχει περάσει ένας και πλέον μήνας από την εκλογή της Ν.Δ. Το παραμύθι που πούλαγαν γυρίζει σε ένα μεγαλειώδες μπούμεραγκ**.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και σήμερα την ανεπανάληπτη κατρακύλα του. Τι να φταίει άραγε; Ο Αλέξης;
ΦΥΣΙΚΑ και ευχόμαστε να διαψευστεί το ερώτημα, αλλά κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει και πολύ καλά…

** Το μπούμερανγκ (αγγλικά: boomerang) είναι ένα εργαλείο- όπλο το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε για το κυνήγι από διάφορες φυλές, κυρίως της Ωκεανίας. Στις μέρες μας όμως χρησιμοποιείται κυρίως ως σπορ και για διασκέδαση. Το μπούμερανγκ κατασκευαζόταν συνήθως από ξύλο, σπανιότερα δε από κόκκαλο. Τα σύγχρονα μπούμερανγκ, και κυρίως αυτά που χρησιμοποιούνται για σπορ και διασκέδαση, κατασκευάζονται από ανθρακονήματα, ενισχυμένο πλαστικό ή άλλα υλικά υψηλής τεχνολογίας. Είναι επίπεδο, με αεροδυναμικό σχήμα και κατασκευασμένο έτσι ώστε να περιστρέφεται κάθετα στον άξονά του κατά την κατεύθυνση της πτήσης του.

Τα μπούμερανγκ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στα επιστρεφόμενα και στα μη επιστρεφόμενα. Τα επιστρεφόμενα έχουν δύο ή περισσότερα αεροδυναμικά πτερύγια, που κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το μπούμερανγκ να πετάει σε ελλειπτική τροχιά και να επιστρέφει σε αυτόν που το πέταξε, αν βέβαια το έχει πετάξει με το σωστό τρόπο.

Η λέξη μπούμερανγκ χρησιμοποιείται μεταφορικά στη φράση: «Κάτι γυρίζει μπούμερανγκ». Στη φράση αυτή η λέξη μπούμερανγκ χρησιμοποιείται μεταφορικά και σημαίνει ότι κάποιος δέχεται τις αρνητικές συνέπειες των πράξεών του, ενώ δεν το περίμενε, και, αντίθετα, υπολόγιζε ότι θα βγει και κερδισμένος.


ΤΟ  λιβάνισμα μίας παράταξης (για προφανείς λόγους φυσικά) δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο μ/μ. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, ούτε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και λοιπά γραφικά κόμματα. ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ και τους γύρω τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην αυλή κανενός. Ούτε πρόκειται άλλωστε. Μόνον στην Ελλάδα…

Με εκτίμηση στους αναγνώστες του

μ/μ

Print Friendly, PDF & Email