Οργή για το σχόλιο Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά – Αντίδραση του Κικίλια και στελεχών του ΚΙΝΑΛ

Οργή για το σχόλιο Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά – Αντίδραση του Κικίλια και στελεχών του ΚΙΝΑΛ

Την έντονη αντίδραση στελεχών και υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη που αναφέρεται στην Φώφη Γεννηματά.

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, προκαλώντας την άμεση απάντηση στελεχών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε στην οργή του και έκανε την εξής ανάρτηση: «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα. #Κασιμάτης»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για «ντροπή. «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε στο Twitter ο κ. Ανδρουλάκης

Έντονη ήταν και η αντίδραση και του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος σημείωσε: «Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο άλλος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

«Ντράπηκε και η ντροπή»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σχολίασε ότι «ντράπηκε μέχρι και η ντροπή».

«Η ‘Πανδώρα’ του ‘γνωστού και μη εξαιρετέου’ κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», σημείωσε.

Το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως προεκλογικές αυτές οι προβλέψεις είναι υπερβολικές. Εντούτοις για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις.

Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα ρευστή κατάσταση χωρίς ηγεσία παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse).

Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι με τον θάνατο της η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της»