ΟΠΑΠ: Ο James Curwen, νέος Chief Online Officer

Tην τοποθέτηση του James Curwen, ως Chief Online Officer, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Petr Matejovsky, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, έπειτα από επτά (7) χρόνια στην εταιρεία, ο Petr αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του ως Chief Online Officer ολοκληρώνοντας τη θητεία του στον ΟΠΑΠ. Η Εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Petr για τη σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του ΟΠΑΠ υπό τους ρόλους του ως Chief Marketing Officer, ως Chief Customer Officer και ως Chief Online Officer, και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.|

Ο ΟΠΑΠ καλωσορίζει τον James Curwen με το ρόλο του Chief Online Officer.

Ο James είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τυχερών παιγνίων, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτευγμάτων στα διαδικτυακά παίγνια, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις στη William Hill και τη Superbet, καθώς και σε επίγεια καζίνο, με θητεία σε εταιρείες όπως η Ladbrokes. Πέρα από την εξειδίκευσή του, ο James είναι αποδεδειγμένα ένα αναγνωρισμένο ανώτερο στέλεχος, που διαθέτει την ικανότητα να κινητοποιεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ανθρώπων, με γνώμονα την άριστη απόδοση με συνέπεια, την τήρηση υψηλότατων προτύπων και την επίτευξη αποτελεσμάτων.