Οπαδικά επεισόδια με ένα τραυματία στη Θεσσαλονίκη

Police eviction operation at the occupied buildings of the Koukaki Squat Community, in Koukaki, Athens, Greece on Dec. 18, 2019. / Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίων, της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου, Αθήνα 18 Δεκεμβρίου, 2019.

Επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δύο διαφορετικές επιθέσεις έλαβαν χώρα, η μία στο Κατσάνειο και η δεύτερη στην Τούμπα.

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, σύμφωνα με το iraklis1908.gr, ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές στον περιβάλλοντα χώρο του Κατσανείου.Οι άγνωστοι πέταξαν πέτρες, έσπασαν τζάμια και επιχείρησαν να μπουν μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλή, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί από άτομα που βρίσκονταν στον χώρο τράπηκαν σε φυγή.

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε, όμως, και λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Κλεάνθους στην Τούμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δύο άτομα δέχτηκαν επίθεση από ομάδα τεσσάρων.Ένα από τα θύματα της επίθεσης τραυματίστηκε από ξύλινο και αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Yποδιεύθυνση Aντιμετώπισης Bίας στους Aθλητικούς Xώρου