Ολοι υπό κρίση στον Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο και η απώλεια και του τελευταίου στόχου που είχαν στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση ενός τίτλου, σκληραίνει τη στάση της διοίκησης απέναντι στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όσους σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πλέον άπαντες θα τελούν υπό κρίση μέχρι το τέλος της σεζόν τον ερχόμενο Μάιο. Επί της ουσίας το επόμενο τρίμηνο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλέι οφ, όλοι οι Πράσινοι θα δίνουν εξετάσεις. Καθημερινά στις προπονήσεις και μια φορά την εβδομάδα στους αγώνες. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν εξαιρείται κανείς!

Από το σούπερ σταρ Εσιέν μέχρι και τους νεαρούς Κότσαρη και Στάικο. Το καμπανάκι μάλιστα ηχεί κυρίως για τα πιο βαριά χαρτιά της ομάδας που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τίποτα το σημαντικό στη μέχρι τώρα πορεία του Τριφυλλιού.

Παίκτες-κλειδιά που έχουν σημαντικό ρόλο στον πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι δεν έχουν κατορθώσει να κάνουν τη διαφορά. Οι δύο αριστεροί μπακ Πράνιτς και Νάνο κινούνται σε ρηχά νερά, οι κεντρικοί μέσοι, εξαιρουμένου του Ζέκα, δεν αποδίδουν τα προσδοκώμενα.

Ιδίως η παρουσία των Εσιέν, Αμπέντ και Λουντ στο Περιστέρι προβλημάτισε ιδιαίτερα, όπως και η κάκιστη εμφάνιση του Κλωναρίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr