Ολοι διόρισαν κάποιον στη Βουλή

Σας έχω νέα και νέα και αρκετό παρασκήνιο γύρω από τον διορισμό της Χρυσαυγίτισας Ελένης Ζαρούλια συζύγου του αρχηγίσκου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Προτού σας αποκαλύψω πόσες φορές ήρθε η απόφαση στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και την απέρριπτε, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα στα αρχεία της Βουλής ανακάλυψα ότι όλοι (άπαντες) οι διατελέσαντες πολιτικοί αρχηγοί διόριζαν μετακλητούς υπαλλήλους. Όχι όμως τις συζύγους τους.

Μόνον ένας ζήτησε κάτι παραπάνω. Όπως μου είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, αυτός που ζήτησε το παραπάνω ήταν ο… Πάνος Καμμένος. Όταν δεν εξελέγη ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να έχει γραφείο στο Κοινοβούλιο ως… αρχηγός κόμματος.

Ο κ. Τασούλας του εξήγησε ότι δεν δικαιούται από τον κανονισμό της Βουλής να έχει γραφείο αρχηγός κόμματος που δεν εκλέχτηκε, πλην όμως ο κ. Καμμένος επέμενε και τότε, όπως μου είπε ο κ. Τασούλας, του εξήγησε πως μόνον οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Βουλής δικαιούνται γραφεία στη Βουλή ή γραφεία στα κτίρια που είναι ιδιοκτησία της Βουλής.
Αλλά για να επανέλθω στο θέμα της Ζαρούλια, η το χαρτί της απόφασης για τον διορισμό της ήρθε αρκετές φορές για υπογραφή στο γραφείο του κ. Τασούλα που την απέρριπτε, αλλά στο τέλος την υπέγραψε. Να σημειώσω ότι τώρα η απόφαση έχει ανακληθεί, δηλαδή η Ζαρούλια δεν πρόκειται να οικιστεί και να αναλάβει υπηρεσία.