Οικοδόμηση μιας ψηφιακής οικονομίας με Stellar Blockchain

Οικοδόμηση μιας ψηφιακής οικονομίας με Stellar Blockchain

Η Vonovia, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στέγασης στη Γερμανία , ανακοίνωσε ότι έχει εκδώσει ψηφιακό ομόλογο αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ (24,3 εκατομμύρια δολάρια) σε αστρικό blockchain. Το τριετές ομόλογο που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Stellar blockchain για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων ακίνητης περιουσίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση , η Vonovia συνεργάστηκε με μια διαδικτυακή αγορά Firstwise με έδρα τη Γερμανία για να εκδώσει τα κουπόνια. Η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία έκδοσης πιο βολική και αποτελεσματική με τη χρήση του Stellar blockchain.

Η Vonovia περιέγραψε επίσης τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της γερμανικής κυβέρνησης για ψηφιοποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας ως μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής blockchain για μεγαλύτερη διαφάνεια, ακεραιότητα της αγοράς και προστασία των επενδυτών.

Σχολιάζοντας την έκδοση, η Helene von Roeder, CFO της Vonovia, είπε: «Η ψηφιοποίηση μας προσφέρει την ευκαιρία να χρηματοδοτούμε ταχύτερα, ευκολότερα και φθηνότερα. Η εταιρεία χρηματοδοτείται με επιτυχία μέσω της κεφαλαιαγοράς για χρόνια και χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων για να το πράξει.

Θέλουμε να δοκιμάσουμε τη νέα τεχνολογία όπως το Stellar για να αποκτήσουμε εμπειρία. Μπορούμε να φανταστούμε ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κεφαλαιαγορά στο μέλλον. Οι εκπομπές είναι διαφανείς και ανιχνεύσιμες σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που εγγυάται ένα επαγγελματικό πρότυπο συναλλαγών. Θα μας επιτρέψει επίσης να προσελκύσουμε νέους επενδυτές παγκοσμίως.»

Stellar Blockchain

Τον Δεκέμβριο υπήρξαν αναφορές σχετικά με την έγκριση του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου για την εξάλειψη των εγγράφων στις συναλλαγές κινητών αξιών μέσω της τεχνολογίας blockchain. Φαίνεται ότι η Stellar γίνεται μια προτιμώμενη επιλογή κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο για την οικοδόμηση μιας ψηφιακής οικονομίας. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ουκρανία ανακοίνωσε την επιλογή του δικτύου Stellar blockchain για τη δημιουργία οικοσυστήματος εικονικών περιουσιακών στοιχείων της χώρας και του εθνικού ψηφιακού νομίσματος της Ουκρανίας.

Η κρυπτογράφηση Stellar (XLM) έχει αποκτήσει σημαντική αξία από τις αρχές του 2021.

ΔANAH ΓΚΟΛΙΑ