Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (29.11.2023)

ΠΕΙΡ: Υπερκάλυψη με προσφορές 1,7 δισ. ευρώ με την τράπεζα να αντλεί 500 εκατ. ευρώ στο 6,75%.

ΠΕΙΡ (ΙΙ): Σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας που ενδιαφέρεται για το ποσοστό του ΤΧΣ. Το όνομα της έχει ήδη κυκλοφορήσει..Δεν το αναφέρουμε διότι το ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες περιορίζεται στο 9,9%. Απο την πλευρά της η διοίκηση της Πειραιώς κρατά κλειστά τα χαρτιά της…ίσως επειδή περιμένει έναν μεγαλύτερο επενδυτή.  Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε…

ΕΛΠΕ:  Σε αναθεώρηση των προοπτικών της HELLENiQ ENERGY προχώρησε η Alpha Finance η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση «αγοράς» για τη μετοχή, αναβαθμίζοντας παράλληλα την τιμή στόχο από τα €9,14 στα €9,96/ μετοχή…τώρα για το placement, πληροφορίες μιλούν για ιδιωτική τοποθέτηση αρχές Δεκεμβρίου.

Ideal: Προχωρά σε έκδοση εταιρικού ομολόγου ύψους 100 εκατ. Ευρώ

ΕΧΑΕ: Εξαμηνιαία αναθεώρηση δεικτών – Στον Mid Cap η Intralot

ΔΕΗ: Αναμενόμενη αντίδραση για τη μετοχή αφου το τέλος της συσσώρευσης συνοδεύτηκε απο την πληροφορία για είσοδο νέου ξένου επενδυτή περιμένουμε να δούμε την μετοχή σε υψηλότερες τιμές σήμερα.

Fitch: Την Παρασκευή το βράδυ ο οίκος αξιολόγησης θα δώσει την επενδυτική βαθμίδα στην ελληνική οικονομία.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διάβασετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.