Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (28.09.2023)

OPTIMA: Υπερκάλυψη x1,5 περιμένουμε μέχρι το κλείσιμο της IPO για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα…δεν βοηθάει και η ρημάδα η αγορά…

Intrakat: H εισηγμένη πέτυχε την ολική επαναφορά στην κερδοφορία. Καθαρά κέρδη 17,7 εκατ. ευρώ…Περιμένουμε την αντίδραση της αγοράς στο άνοιγμα

Intrakat(II) : Περιμένουμε και την τυπική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την απόκτηση του 100% της Ακτωρ.

EXAE: Kαι ο Πρόεδρος της ΕΧΑΕ κ. Χαντζηνικολάου προχώρησε σε αγορά μετοχών ΕΧΑΕ… μια μέρα μετά τον CEO κ. Κοντόπουλο…

DIMAND: Σε εκδήλωση της Dimand του Δημήτρη Ανδριόπουλου,θα μιλήσει την επόμενη Τετάρτη ο πρόεδρος Μητσοτάκης στην επίσημη παρουσίαση του έργου ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη.

FOLLI-FOLLIE: Ένοχος θα δηλώσει ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, θα πάρει όλες τις αμαρτίες πάνω του…βέβαια ποιος θα αποζημιώσει τους “μ/μ” χαθήκαν πολλά χρήματα εδώ…

ΑΔΜΗΕ: Eνοποιημένα Κέρδη προ Φόρων περιόδου διαμορφώθηκαν στα 75,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 127,8% έναντι 33,1 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο 2022, ενώ τα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη διαμορφώθηκαν στα 57,9 εκατ. ευρώ έναντι 24,1 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο 2022. Τα συγκρίσιμα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη διαμορφώθηκαν στα 58,5 εκατ. ευρώ έναντι 23,5 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο 2022.

Μαθιός: Σας ενημερώσαμε εχθές για τα προβλήματα στην εισηγμένη… ζημίες 776.000 ευρώ έναντι περυσινών κερδών 121.000 ευρώ.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 100,1 εκατ. ευρώ από 97,5 εκατ. ευρώ, αλλά το μικτό κέρδος υποχώρησε στα 13,5 εκατ. ευρώ από 14,9 εκατ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 5,3 εκατ. ευρώ από 2,03 εκατ. ευρώ.

Lamda Development: Αύξηση 90% στα EBITDA – Εσοδα 184 εκατ. από ακίνητα στο Ελληνικό

EBRD: Βλέπει ανάπτυξη 2,4% φέτος και 2,3% το 2024 στην Ελλάδα – H χώρα βρίσκεται σε τροχιά – ρεκόρ για τον τουρισμό

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διάβασετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.