Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (27.11.2023)

Τρ. Πειραιώς: H διοίκηση της Τράπεζας ήδη έχει δεχθεί αίτημα απο μεγάλη Ευρωπαική τράπεζα ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο εισόδου…στα 3,13 και υψηλό έτους στα 3,596… Η πρώτη μας επιλογή απο τις τράπεζες.

Alpha Bank: Στις κορυφαίες επιλογές της HSBC στις αναδυόμενες αγορές, θέτοντας σύσταση «buy» με τιμή στόχο τα 2,20 ευρώ, Η μετοχή της της εισηγμένης διαπραγματεύεται στα 1,537 και με υψηλό έτους στα 1,682 με δείκτη P/TBV στο 0,57….είναι η δεύτερη μας επιλογή.

PRODEA: Η εισηγμένη ΑΕΕΑΠ με χαρτοφυλάκιο 2,8 δισ.  ευρώ  έσοδα εννεαμήνου 127,4 εκατ. ευρώ και EBITDA 95,2 εκατ. ευρώ στο ταμπλό αποτιμάται στα 1,87 δισ. ευρώ στα 7,30 και υψηλό έτους στα 8,70…

ΚΡΙ ΚΡΙ: Σας είχαμε ενημερώσει για τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου της εισηγμένης…ανοδική και η κίνηση της μετοχής αφου έκλεισε την Παρασκευή στα 8,98 +4,42% με υψηλό έτους στα 9,80…σίγουρα μια επιλογή μας.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Ετοιμάζεται για την έκδοση νέου ομολόγου.

Fitch:Tην Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου η ανακοίνωση της αναβάθμισης της Ελληνικής Οικονομίας.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διάβασετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.