Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (16.11.2023)

ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ: Κέρδη προ φόρων ύψους €17,0 εκατ. έναντι ζημιάς €32,1 εκατ. την αντίστοιχη συγκριτική περίοδο

Τα πακέτα της 15/11/23…Η προσοχή μας στα δύο πακέτα της ΙΝΚΑΤ

ΕΤΕ: Ολοκληρώνεται σήμερα το book building με προσφορές άνω των 6 δισ. ευρώ… Προβληματιζόμαστε εάν η εκτίμηση που έγινε για την αποτίμηση της τράπεζας ήταν η σωστή…το σχόλιο μας είναι ότι δόθηκε τσάμπα… ενώ απαιτούν να αγοράσουν και ακόμα φθηνότερα…αν επιβεβαιωθεί μιλάμε για σκάνδαλο το οποίο θα προκαλέσει ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο…

To TXΣ με ανακοίνωση του μας ενημέρωνει ότι δεν θα κάνει αποδεκτές τις προσφορές κάτω του 5,30… γιατί η αναφορά αυτή;

Eurobank: Η Morgan Stanley ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη Eurobank στα 2,01 ευρώ από 1,95 ευρώ,με περιθώριο ανόδου άνω του 27% για τη μετοχή

Cenergy: Aποτελέσματα 9μήνου σήμερα για την εισηγμένη η οποία κινείται ανοδικά τις τελευταίες ημέρες… οι αναλυτές περιμένουν ισχυρά μεγέθη.

ΜΟΗ: Αναστάτωση προκάλεσε το δημοσίευμα της Washington Post για το Ρώσικο πετρέλαιο. Η αμερικανική εφημερίδα κατηγορεί την ελληνική εταιρεία ότι αγοράζει Ρώσικο πετρέλαιο, το οποίο «βαφτίζεται» τουρκικής προέλευσης. Η Motor Oil απάντησε στο δημοσίευμα ότι «δεν αγοράζει, επεξεργάζεται ή εμπορεύεται ρωσικό πετρέλαιο ή προϊόντα. Όλες οι εισαγωγές της είναι πιστοποιημένα εγκεκριμένης προέλευσης».

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διάβασετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.