Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (12.02.2024)

Τρ. Πειραιώς: Την Τετάρτη 14/2 η τράπεζα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του 2023 και θα ακολουθήσει η ενημέρωση των επενδυτών. Στο παρασκήνιο γίνεται διαπραγμάτευση για τη τιμή που θα εισέλθουν τα κερδοσκοπικά funds στη μετοχή…Για να ξέρετε Το 3,30 που διαβάσαμε σήμερα είναι πολύ φιλόδοξο…

Eurobank: Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

ΔΙΑΣ: Κακός χαμός με την CEO που ζήτησε να αυξηθούν οι απολαβές της στις 300.000 ευρώ.

INTRALOT: Σε νέα υψηλά κινήθηκε την Παρασκευή η μετοχή στο 1,24 ευρώ +0,16% με τον όγκο των συναλλαγών άνω των 5 εκατ. ευρώ. Επίσης πραγματοποιήθηκαν τέσσερα πακέτα 2,6 εκατ. κομματιών αξίας 3,18 εκατ. ευρώ.

ΑΔΜΗΕ: H μετοχή συνεχίζει να κινείται υποτονικά αλλά με μεγάλους όγκους συναλλαγών. Δεν είναι λίγοι που το έχουν προσέξει περιμένουμε κάποια αντίδραση.

ΜΟΗ: H εισηγμένη συνεχίζει το ράλι στο κλάδο και τα ΕΛΠΕ απλά να παρακολουθούν… τους λόγους τους ξέρετε.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.