Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (10.11.2023)

Alpha Bank – Unicredit: Ολοκληρώνεται η διαδικασία σήμερα…. λευκός καπνός μέχρι την Δευτέρα απο το ΤΧΣ με επίσημη ανακοίνωση.

Εθνική Τράπεζα: Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για τη δημόσια προσφορά του 5% σε εγχώριους επενδυτές μετοχών Εθνικής, κυριότητας ΤΧΣ. Έτοιμοι και οι Έλληνες μεγαλοεπενδυτές…για αυτό θα μιλήσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή…

Eurobank: Ανοίγει την αγορά της Ινδίας…περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Attica Bank: Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του X.A. κατά την συνεδρίασή της στις 09-11-2023 ενέκρινε την εισαγωγή των νέων κοινών ονομαστικών και άυλων μετοχών της Τράπεζας (που προέρχονται από την μετατροπή των παλιών τιτλών DTC) προς διαπραγμάτευση, και στις 13-11-2023 αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση τους στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιογράφων του Χ.Α

ΔΕΗ: Καθαρά κέρδη 267,5 εκατ. στο 9μηνο – Στα 937 εκατ. ευρώ τα επαναλαμβανόμενα EBITDA.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Εισέπραξε 110,8 εκατ. ευρώ και βρίσκεται με μεγάλη ρευστότητα. Λογικό είναι να διανεμηθεί στους μετόχους ως επιστροφή κεφαλαίου…περιμένουμε την αντίδραση της Διοίκησης.

ΟΤΕ: H απόφαση ακύρωσης των μετοχών που απέκτησε μέσω του προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών θα δώσει φτερά στην εισηγμένη.

ΤτΕ: Έκκληση προς την Τράπεζα της Ελλάδας, θα πρέπει να ελέγξει τον χώρο των μικροδανείων γιατί παρατηρούμε φαινόμενα εγκρίσεων δανείων χωρίς τα προαπαιτούμενα κριτήρια και με επιτόκια που είναι απαγορευτικά για την αγορά.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διάβασετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.