Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (08.02.2024)

ΔΑΑ: Η μετοχή ξεκίνησε με άνοδο 15% αλλά η ζήτηση υποχώρησε, οι συναλλαγές ξεπέρασαν σε όγκο τα 9,68 κομμάτια και η μετοχή έκλεισε στα 9,16 +11,71%.

ΔΕΗ: Μας προκαλεί εντύπωση η στιγμή που επιλέχθηκε να ανακοινωθεί η έρευνα σχετικά με την δεσπόζουσα θέση της στην αγορά όταν δεν υπήρχε ακόμα πραγματικός ανταγωνισμός. Μην ξεχνάμε ότι την περίοδο αυτή η ΔΕΗ ήταν για κλείσιμο και χρηματιστηριακά αδιάφορη. Για να μην σας κουράζουμε η ανακοίνωση δεν προδικάζει το αποτέλεσμα για το οποίο η απόφαση πάει στο μακρινό 2030. Για εμάς ήταν μια ωραία ευκαιρία για τοποθέτηση σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

ΙΚΤΙΝΟΣ: Αντίδραση για την μετοχή του μαρμάρου με τον τίτλο να κλείνει στα 0,52 +11,59% με συνολικό όγκο 1,48 εκατ. κομμάτια.

Λαμψα: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 33,91% της Regency από την Selena Enterprises Company Limited, η οποία κατά 75% αποτελεί θυγατρική της Λάμψα. Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε 9 εκατ. ευρώ.

ΜΠΕΛΑ (JUMBO) : Η ΓΣ ενέκρινε την έκτακτη διανομή μεικτού ποσού 0,6 ευρώ ανά μετοχή.

Alpha Asset Management: Κατά 44% αυξήθηκαν τα υπό διαχείριση κεφάλαια το 2023 – Στρατηγική είσοδος στην κυπριακή αγορά

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.