Οι σημειώσεις του “μικρομετόχου” (08.01.2024)

ΜΥΤΙΛ: Στις 24 Ιανουαρίου το flash note για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023

ΔΕΗ: Στις 23 Ιανουαρίου το Investor Day της ΔΕΗ. Εκεί θα μάθουμε τα στρατηγικά σχέδια του Γ. Στάση για το 2024

NOVAL: Εντός του πρώτου τριμήνου του 2024 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εισαγωγή της ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΜΟΗ & ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 11 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ ώστε οι μέτοχοι να δώσουν το πράσινο φως για την πώληση του 25% της Άνεμος στον όμιλο της Motor Oil.

Intracom Holdings: Εξαγορά ξενοδοχείου στα Κουφονήσια έναντι 4,26 εκατ. ευρώ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εισαγωγή του «Ελ. Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο

ΚΟΥΕΣ: Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί ότι μέσω της 100% έμμεσης θυγατρικής της εταιρείας “ΚΥΝΗΓΟΣ Α.Ε.” (Κλάδος Παραγωγής Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές) ολοκλήρωσε την 5η Ιανουαρίου 2024 την εξαγορά των παγίων στοιχείων, φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 4,48MW, εγκατεστημένου στη ΒΙΠΕ Πετραίας του Δήμου Ανθεμίων του Νομού Πέλλας, έναντι συνολικού τιμήματος €7,7 εκ..

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.