ΔΑΑ: σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τιμή 8,20 ευρώ ανά μετοχή.
ΙΝΛΟΤ: Προχωρά σε έκδοση retail bond εώς 130 εκατ. ευρώ…19 με 23 Φεβρουαρίου η δημόσια εγγραφή
MEVACO: Νέα συμφωνία ύψους 5,7 εκατ. δολαρίων με την Intracom Defense
Alpha Bank: Στα 2,3 δισ. µειώνονται τα NPE του 2023. Με την ταξινόµηση του χαρτοφυλακίου Γαία ο δείκτης NPE υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα του 6% από 7,2% στις 30/9.
ΑΔΜΗΕ: Υπεγράφη η σύμβαση με τη MYTILINEOS – ATΕΡΜΩΝ για τη νέα γραμμή μεταφοράς 400 kV
Euroxx: Τιµή-στόχος €36 για την Τιτάν. Θετικές προοπτικές για τον όµιλο λόγω της σταθερής ζήτησης σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές.
Περιθώριο για την είσπραξη επιπλέον 1 δισ. ευρώ εκτιµά ότι διαθέτει η Lamda Development από τις πωλήσεις κατοικιών στο Ελληνικό έως το τέλος του 2026.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.