Οι ομάδες Διασποράς της Ανομίας ανέλαβαν την ευθύνη για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις

Οι ομάδες Διασποράς της Ανομίας, με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στην μαρίνα Αλίμου, σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, στην καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό και στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη του newsit Θεωδόση Πάνου.

Αναλυτικά στην ανάρτησή τους έγραψαν:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις :

Στην μαρίνα του Αλίμου τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πάρκιγκ πολυτελών σκαφών αναψυχής, επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος. Θελήσαμε με την ενέργεια αυτή να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι σε αυτούς που ζουν και διασκεδάζουν μέσα στον μικρόκοσμό τους εκμεταλλευόμενοι τους εξ ορισμού αποκλεισμένους από την πολυτέλεια που απολαμβανουν. Αδιαφορούν για τη δυσαναλογη επιβάρυνση που προκαλούν στο φυσικό κόσμο όσο αδιαφορούν και για την καταπίεση που προκαλεί το ταξικό σύστημα από το οποίο ευνοούνται. Η χλιδή τους είναι βαμμένη με αίμα και αξίζει να χαθεί στις φλόγες της εξέγερσης.
Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος.
Σε καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο, τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί.
Σε σπίτι αστυνομικού συντάκτη.