Οι Μεγάλες Συμπτώσεις του Κόσμου: Μια Απόκοσμη Αστροσοφική Συνωμοσία 300+ετών! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής!

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις του Κόσμου

Μια Απόκοσμη Αστροσοφική Συνωμοσία 300+ Ετών !!! και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν ειναι καθόλου συμπτώσεις και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητος. Φταίνε…

Μια Απόκοσμη Αστροσοφική Συνωμοσία 300+ Ετών !!! και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν ειναι καθόλου συμπτώσεις και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητος. Φταίνε όλοι οι «μυημένοι» κύριοι -τρομάρα τους- των γνωστών «Μυστικών» εταιριών, στοών και λαγουμιών, που τα στήνουν ολ’ αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. Δεν αντιλαμβάνονται οτι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής – διαστροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων. Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση και πολλύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά, για όποιον εχει την σωστή (αιρετική) μεταφυσική εκπαίδευση, να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ταυτοτητά τους (ψυχή, όσοι έχουν). Ομως ο πραγματικός θάνατος γι’ αυτούς τους τύπους είναι κάτι απίθανα επώδυνο και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες «κολάσεις» του μεσοαστρικού πεδίου. Ας πρόσεχαν …

Ας δούμε τι έχουμε εδώ. Για όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τριακοσίων ετών, που εξετάζουμε εδώ, χρησιμοποιούν έναν συγχρονισμό (timing) που λαμβάνει υπ’ όψιν συγκεκριμένα ουράνια σώματα στις 0 – 3,33 – 19,5 – 33 και 33,33 μοίρες ως προς τον ορίζοντα του γεγονότος.

Τα σχεδιαγράμματα φτιαχτήκαν με το πρόγραμμα Red Shift.

Τα στοιχεία που δείνω ειναι τελείως δειγματοληπτικά. Είναι ελάχιστα παραδείγματα μπροστά στον πραγματικό όγκο των δεδομένων. Δεν μπορώ σ’ ενα άρθρο να δώσω πλήρη εικόνα. Ομως θα πάρεις μια καλή γεύση.

Ιστορικά και πολιτικά γεγονότα

Εικόνα 1. Είναι η αναγόρευση του Τζώρτζ Ουάσινγκτον ως προέδρου στις 30-04-1789 στις 12.58 μμ όπως φαίνεται στην Νέα Υόρκη. Ο Σείριος στις 19,5 μοίρες, κι αυτό είναι σοβαρό γιατί οι 19,5 μοίρες παίζουν τεράστιο ρόλο στην Υπερδιαστατική φυσική.

Εικόνα 2. Η Ιαπωνική επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 στις 7.55 πμ ώρα Χαβάης, όπως φαίνεται απο το Τόκυο. Πάλι ο Σείριος – Ισις στις 33 μοίρες. Στην Αιγυπτιακή μασωνία ο Σείριος εναλλάσσεται με την Ισιδα.

Εικόνα 3. Στην απόβαση της Νορμανδίας με τις πρώτες οβίδες να πέφτουν στις Γερμανικές θέσεις. Στις 06-06-1944 στις 6.31πμ. Με τον Mintaka στις 0 μοίρες ως προς την Νορμανδία. Εδω παραείναι σοβαρά τα πράγματα. Χρησιμοποιούν το κεντρικό άστρο της ζώνης του Ορίωνα. Ε, βέβαια είναι το κέντρο της αυτοκρατορίας των Δράκων και των ανακτόρων των Βασιλικών οικογενειών τους, των Βασιλισσών του Ωρίωνα. Τώρα, το οτι οι Βασίλισσες θυμίζουν την γνωστή μαμά άλιεν κι εχουν σχέση με τις μαύρες μαντόνες των Καθολικών σύμπτωση είναι κι αυτό.

Εικόνα 4. Χιροσίμα. Η στιγμή της εκρήξεως της ατομικής βόμβας του Little Boy στις 6 Αυγούστου 1945, στις 8.15πμ τοπική ώρα. Εδω τι να σχολιάσουμε, παρά μόνο να θυμηθούμε τον Λάβκραφτ και τον τρελλό Θεό Azazoth. Γι’ αυτό προπολεμικά είχαν ανησυχήσει, οι γνωστοί, όταν ο Λάβκραφτ άρχισε να δημοσιεύει τα διηγηματά του. Ο Σείριος πάλι στις 33.33 μοίρες παρακαλώ. Hiroshima και Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 66η επέτειος της Hiroshima και 8 / 8 για το Nagasaki. Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή αγγλοσαξονάκια; Σας γέλασαν ξανά. Οι ατομικές και υδρογονικές βόμβες σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον ήλιο στην κατάλληλη θέση ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. Ετσι γενικευμένος πυρηνικός πόλεμος είναι αδύνατος γιατί όποιοι έχουν αυτά τα όπλα διαθέτουν και τα κατάλληλα μαθηματικά, που ήταν οι αρμονικές και το ελαφρώς παραλλαγμένο Αγγλικό σύστημα μετρήσεως και φυσικά τριγωνομετρία. Οπότε ο καθένας από τους αντιπάλους γνωρίζει πότε μπορεί να χτυπήσει ο άλλος εκ προοιμίου. Γι’ αυτό η κατά κόρον χρήση συμβατικών όπλων. Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azathoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu …

Εικόνα 5. Ιράκ. Επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών στην Βαγδάτη στις 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 4.26μμ. Ο Alnilam της ζώνης του Ωρίωνα είναι στις 19,5 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος. Το άστρο της Μεγάλης Πυραμίδας.

Εικόνα 6. Ουάσινγκτον. Την ώρα που ο πρόεδρος Κλίντον δίνει την διαταγή για την επίθεση στο Ιράκ, την 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 8.00πμ. Ο γνωστός μας Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.

Εικόνα 7. Ουάσινγκτον DC, ώρα έναρξης της ομιλίας του προέδρου Κλίντον στις 16 Δεκεμβρίου 1998 απο το οβάλ γραφείο, στις 6.00 μμ, για την επίθεση στο Ιράκ. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα είναι στο ορίζοντα του γεγονότος, δηλαδη στις 0 μοίρες. Αμάν, αυτή η ζώνη του Ωρίωνα. Αλλα τι να κάνουμε, εκεί είναι η πατρίδα των Επικυρίαρχων στον πλανήτη μας !!!

Εικόνα 8. Ουάσινγκτον DC, ώρα που τελειώνει την παραπάνω ομιλία του ο πρόεδρος Κλίντον, στις 16 Δεκεμβρίου 1998 την 6.15 μμ. Πάλι ενα αστέρι της ζώνης του Ωρίωνα στον ορίζοντα του γεγονότος, στις 0 μοίρες.

Εικόνα 9. Ο ουρανός πάνω απο το JPL (Jet Propulsion Laboratory της NASA) στην προσγείωση του Surveyor 3 στο Oceanus Procellarum στην Σελήνη στις 20 Απριλίου 1967 στις 12.04 πμ ώρα GMT . Στα γεννέθλια του Χίτλερ. Το σημείο ειναι αυτό όπου στο μέλλον θα προσεληνωθεί σε 33 μηνες το Apollo 12 Lunar Module. Η σελήνη στις 33 μοίρες, πάνω απο τον ορίζοντα του JPL. Συμπτώσεις είναι, μην βάλεται τίποτα περίεργο με το νου σας. Δείτε ποδόσφαιρο, ασχολειθείτε με την πολιτική, δείτε χαζοκούτι, όλα καλά !!!

Εικόνα 10. Το σημείο προσγειώσεως του Apollo 11 στην Σελήνη. Η 33η αποστολη των ΗΠΑ στην Σελήνη. Σε 33 λεπτά μετά την προσελήνωση στις 20 Ιουλίου 1969 στις 8.50 μμ ώρα GMT κοιτώντας Νοτιανατολικά. Ο Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες και ο Aldrin και ο Armstrong κάνουν το «communion ceremony.» Δηλαδή κατι σαν την δική μας μετάληψη, μην ξεχνάτε οτι όλοι οι αστροναύτες είναι 33 βαθμού τέκτονες.

Εικόνα 11 και 12. Η εκτόξευση του Apollo 15 και η προσελήνωση του Lunar module «Falcon» στο Hadley Rille. Η εκτόξευση στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στις 26 Ιουλίου 1971 στις 13.34 ώρα GMT, με τον Σείριο στις 33,33 μοίρες και η προσελήνωση στις 30 Ιουλίου 1971 στις 22.16 ώρα GMT, με την ζώνη του Ωρίωνα στις 33 μοίρες.

Εικόνα 13. Προσελήνωση του Lunar Module ονόματι Orion, του Apollo 16 στα υψίπεδα του Καρτέσιου, στις 20 Απριλίου 1972 ώρα 9.24 μμ EDT. Στον ουρανό κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος στις 33 μοίρες ειναι ο Σείριος.

Εικόνα 14. Ταυτόχρονα στον ουρανό του γνωστού μας JPL, ο Σείριος στις 33 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.

Εικόνα 15. Ταυτόχρονα όπως φαίνεται στον ουρανό του Mission Control, Houston, την ώρα που το LM Orion/Osiris. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα στις 19.5 μοίρες, πάνω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.

Εικόνα 16. Η προσγείωση στον Αρη του Mars Pathfinder, σε συντεταγμένες του Αρη 19.5 Βόρεια και 33.33 Δυτικά, στις 4 Ιουλίου 1997. Με την Γη στις 19.5 μοίρες. Εδώ χρησιμοποιούνται βασικές αρχές της Τετραεδρικής συμμετρίας στην Υπερδιαστατική Φυσική.

Και τελειώνω με κάτι που είναι φαινομενικά άσχετο στον μέσο αναγνώστη. Αφορά την παγκόσμια πρεμιέρα του Αρμαγεδών. Εγινε ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT. Ο ηθοποιός Ben Affleck, είπε στην συνέντευξη που του έπαιρνε το Entertainment Television εξω απο την αίθουσα στις 7.55 μμ ώρα EDT στις 29.06.98 «I’ m sorry, I’ ve gotta go. They told us they were staring the movie at eight sharp and they wouldn’t wait.»

Εικόνα 17. Ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT που άρχιζε η προβολή του Αρμαγεδών, στον ουρανό του Kennedy Space Center στις 33 μοίρες πάνω απο τον ορίζοντα ήταν ο Regulus και στις 33 μοίρες απο κάτω ήταν η ζώνη του Ωρίωνα.

Εικονα 18. Καμπούλ Αφγανιστάν στην έναρξη των επιθέσεων των ΗΠΑ κατά στάχων των Ταλιμπάν στις 10/07/2001 στις 12.20MM ωρα EDT, ο Ωρίωνας στις 19,5 μοάρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.

Εικονα 19. Η αρχη της υπερδιαστατικής φυσικής.

Τι άλλο να προσθέσω, όποιος έχει ΕΛΕΥΘΕΡΟ νου καταλαβαίνει. Ειμαστε σε ένα matrix απίστευτα πιο άσχημο απο το γνωστό έργο. Ομως ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ εαυτός μας εχει απίστευτη ισχύ, κατά μέσο όρο πολλών φυσικών ηλίων. Αρκεί να ξεκουνηθούμε… και τότε, όχι μονάχα η Γη, μα το Σύμπαν κι ο Δημιουργός του… ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ !!!

Στην υπέρυθρο της Ακαδημίας που ίδρυσε ο Πλάτωνας γύρω στο 387 π.κ.ε. αναγραφόταν η φράση «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν» θέλοντας να τονίσει πως απαιτεί απ’ τους συνομιλητές και μαθητές ττης Ακαδημίας να έχουν αναλυτικό τρόπο σκέψης, αυστηρότητα στην κρίση και στην διατύπωση συμπερασμάτων, απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά στην επιλογή της αλήθειας απ’ το ψέμα, του σωστού απ’ το λάθος, απαιτεί δηλ. Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η. Μάλιστα, όταν κάποιος νέος εξέφρασε την επιθυμία του να φοιτήσει στην Ακαδημία, ο Ξενοκράτης που διηύθυνε την Σχολή ύστερα από τον Πλάτωνα και τον Σπεύσιππο, τον ρώτησε αν διέθετε γνώσεις γεωμετρίας. Στο άκουσμα της αρνητικής του απάντησης ο Ξενοκράτης του είπε: «Πορεύου λάβας γαρ ουκ έχεις φιλοσοφίας» Ο Πλάτωνας πρέσβευε ότι «τα γεωμετρικά σχήματα προϋπάρχουν ως ιδέες και δεν είναι δημιουργήματα του ανθρώπινου πνεύματος». Τα γεωμετρικά σχήματα έχουν ατομικότητα, μέσα από την οποία μπορούμε να εκφράσουμε την σχέση ενός μέρους με το όλο. Δια μέσου των σχημάτων, της αναλογίας και της αρμονίας, μπορούν να συνδεθούν ο Χώρος και ο Χρόνος κατά έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτό της κοινής αντίληψής για τον Χρόνο και τον Χώρο.

Ο μόνος τρόπος να ταξιδεύσει κανείς τις τεράστιες αποστάσεις του σύμπαντος είναι να ελέγξει ή να αλλάξει την δομή του χώρου – αλλάζοντας το χωροχρονικό μάτριξ το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της αποστάσεως. Η μέθοδος να το πετύχει κανείς βασίζεται στην αλλαγή των συχνοτήτων που ελέγχουν τους κύκλους ύλης-αντιύλης που κυβερνούν την αντίληψή μας της θέσεως στο χωροχρονικό συνεχές. Ο ίδιος ο χρόνος είναι γεωμετρικός …εάν μπορέσουμε ή μας επιτρέψουν να χειριστούμε τον Χρόνο όλο το Σύμπαν είναι διαθέσιμο σ’ εμάς !!!

Δυστυχώς όμως στην σύγχρονη κοινωνία της υπερπληροφορίας «Αταλαίπωρος τοις πολλοίς η ζήτησις της αλήθειας και επί τα έτοιμα μάλλον τρέπονται.» Θουκυδίδης

Αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, αυτοί που εσύ προσκυνάς σαν Θεούς, έχουν τους δικούς τους Θεούς να προσκυνούν, να λατρεύουν και να λογοδοτούν.

Οπως είπε κι ο μεγάλος H.P. Lovecraft …

«Υπήρχαν σ’ εκείνα τα ταξίδια ανυπολόγιστοι τοπικοί κίνδυνοι – καθώς κι εκείνη η συγκλονιστική έσχατη απειλή που σκούζει άναρθρα και ακατανόμαστα έξω από το σύμπαν της τάξης, εκεί όπου κανένα όνειρο δεν μπορεί να φτάσει ποτέ – εκείνη η άμορφη πληγή του εσώτατου χάους που βλαστημά και αφρίζει στο κέντρο του απείρου – ο απέραντος δαιμονικός ηγεμόνας Azathoth, που τ’ όνομά του κανένα στόμα δεν τολμά ν’ αρθρώσει μεγαλόφωνα και ο οποίος ροκανίζει πεινασμένα στο κέντρο του απείρου σε κάποιες ασύλληπτες κι αφώτιστες αίθουσες πέρα από το χρόνο μέσα σ’ έναν πνιχτό, φρενήρη ρυθμό από βδελυρά τύμπανα και το αχνό, μονότονο κλαψούρισμα από καταραμένους αυλούς – και στην συνοδεία αυτών των αποκρουστικών μπουμπουνητών και συριγμών χορεύουν αργά, αδέξια και αλλόκοτα οι γιγάντιοι Έσχατοι Θεοί, τυφλοί, βουβοί ζοφεροί και άμυαλοι. Οι άλλοι Θεοί, η ψυχή και ο αγγελιοφόρος των οποίων είναι το έρπον χάος, ο Nyarlathotep» H.P. Lovecraft, «The Dream Quest of Unknown Kadath»

@Ion Maggos / άρθρο δημοσιευμενο στην miastala.com και στο περιοδικό Mystery