Οι κερδοσκόποι κάνουν πάρτι και η Λαζαράκου κόβει…πίτες

Όλο χαμόγελα ήταν οι ιθύνοντες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αποφάσισαν να στείλουν δελτίο τύπου για να ανακοινώσουν πως… έκοψαν την πίτα τους.

Καμία ανακοίνωση για το κερδοσκοπικό παιχνίδι με την μετοχή της Attica Bank δεν είδαμε όμως να βγάζουν. Εκεί όπως αφήνουν να διαρρέει, κινούνται… μυστικά.

Τώρα πως γίνεται να μην έχουν βρει ακόμη, τα πέντα δέκα άτομα, που παίζουν αυτό το αισχρό παιχνίδι ειναι απορίας άξιον.

Εάν δεν θεωρούν τα αφεντικά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου ότι μια μετοχή την μια ημέρα σημειώνει πτώση 30% την επόμενη ξεκινάει με άνοδο 20% και στην συνέχεια ολοκληρώνει την συνεδρίαση με +10% και αυτό δεν είναι πυραμίδα τότε πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Η χρηματιστηριακή της αξία, σήμερα είναι στα 217 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη Παρασκευή η αξία της ήταν στα 500 εκατ. ευρώ και πριν από 1 μήνα στα 100 εκατ. ευρώ.

Από τις 3 Φεβρουαρίου έχει διακινηθεί το 1,5% ή 24,2 εκατ μετοχές με το free float να ανέρχεται στο 1,99%!!!

Δηλαδή η απόλυτη πυραμίδα. Και οι αρμόδιες αρχές δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο.

Γιατι κανείς δεν αποφασιζει την αναστολη διαπραγμάτευσης της μετοχής;

Να θυμίσουμε στους υπεύθυνους πως, η αναστολή διαπραγμάτευσης μπορεί να διαταχθεί από το Χρηματιστήριο και τον CEO κ. Γιάννη Κοντόπουλο όταν δεν διασφαλίζεται ή απειλείται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς ή όταν επιβάλλεται για λόγους προστασίας των επενδυτών. Αλλά τι κάνει ο κ. Κοντόπουλος; Επιτέλους θα αναλάβει τις ευθύνες του;

Επίσης η νομοθεσία  δίνει τη δυνατότητα, παράλληλα και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υπό την κ. Βασιλική Λαζαράκου να απαιτήσει από το Χρηματιστήριο την αναστολή διαπραγμάτευσης. Αλλά προτιμά να κόβει…πίτες

Μένουμε να δούμε τις επόμενες εξελίξεις …. Ίσως και ονόματα, ποιοι είναι πίσω από αυτή την κακόγουστη φάρσα