Οι Γερμανοί κινδυνεύουν να μετατραπούν σε εγκληματίες λαών για μια φορά ακόμη!

Τι θέλουν να προλάβουν οι 9 που συνυπέγραψαν την επιστολή στην οποία η Μέρκελ λέει κατηγορηματικά όχι;;

Τι άλλο, παρά την στήριξη των συστημάτων υγείας από την λαίλαπα ενός εξαιρετικά μεταδοτικού ιού που δεν γνωρίζουμε, πριν μας μετατρέψει όλους σε ζόμπι που θα σωριαζόμαστε στους δρόμους.

  • Πριν αρχίσουν να μας μεταφέρουν με καμιόνια όπως στην Ιταλία.
  • Πριν ξεμείνουμε από χρήμα για φάρμακα, αναλώσιμα, αμοιβές ιατρικού προσωπικού & βασικές ιατρικές φροντίδες.
  • Πριν καταρρεύσουν εντελώς τα συστήματα υγείας.
  • Την προστασία από τη χρεοκοπία των επιχειρήσεων για να διασωθούν θέσεις εργασίας.

Το 800αρι δεν θα διαρκέσει για πολύ. Ουτε οι μισθοί του Δημοσίου, ούτε οι συντάξεις όταν τα Δημόσια έσοδα θα είναι ελάχιστα. Οταν κανείς δεν θα πληρώνει κανένα.
Τη στήριξη της οικονομίας, πριν οι άνεργοι αρχίσουν τις απελπισμένες εφόδους σε καταστήματα και σπίτια. Οταν δεν θα υπάρχει κανείς να μας προστατέψει.

Πριν αρχίσουν οι ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια & όλα τα βασικά της επιβίωσης.
Γιατί, αν όλο αυτό κρατήσει λίγους μήνες, (κανείς δεν ξέρει να μας πει πόσο) το ντόμινο το καταρρεύσεων θα μας οδηγήσει εκεί. Και γι αυτά, ΔΕΝ πρόκειται να δεχθούν γερμανικά μνημόνια.

  • Καλύτερα λοιπόν να οχυρώνεις ότι μπορείς μπροστά στο άγνωστο, παρά να καταλήγεις απελπισμένος.

Οταν ο Μακρόν και  οι υπόλοιποι προειδοποίησαν χθες την Μέρκελ κομψά ότι κινδυνεύει η συνοχή της ευρωζώνης, εννοούσαν ότι θα επιλέξουν να γυρίσουν όλοι σε δικά τους νομίσματα προκειμένου να σωθούν. Για το ενδιάμεσο διάστημα όμως, κανείς δεν τολμά να μιλήσει.

Οι Γερμανοί με το επίμονο νέιν δεν είναι απλά κοντόφθαλμοι γύφτοι & αδίστακτοι εξουσιομανείς, κινδυνεύουν να μετατραπούν σε εγκληματίες λαών για μια φορά ακόμη.

Κ.Π.