Οδηγός φορτηγού επιτέθηκε με πέτρες και χτύπησε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο

Δύο ήταν, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι εφοριακοί που δέχθηκαν επίθεση στη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό μεταφορών, στο Ρέθυμνο.

Το κλιμάκιο των εφοριακών ζήτησε από τον οδηγό του φορτηγού τη διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη.

Πρόκειται για δύο εφοριακούς της ΑΑΔΕ, έναν 58χρονο άνδρα και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Στη γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως και οι δύο αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της παραλίας της Επισκοπής για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή και αναζητείται απο τις αρχές.

Print Friendly, PDF & Email