Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το σχέδιο νέου διχασμού των Ελλήνων

Αδιόρθωτος και αμετανόητος εμφανίζεται για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας παίζοντας τα ρέστα του στην πόλωση και το διχασμό των Ελλήνων με βασικό στόχο την πολιτική του επιβίωση και τη συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή που οι πολίτες παλεύουν να βγουν από τις αναταράξεις της πανδημίας και προσδοκούν σε μία νέα κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν, η Κουμουνδούρου σηκώνει εκ νέου το μπαϊράκι της “επαναστατικής γυμναστικής”, στέλνοντας με ανοιχτά καλέσματα τον κόσμο στις πλατείες αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις σε σχέση με τον Κορωνοϊό, την υγεία των πολιτών και τη διασπορά της πανδημίας.

Ακολουθώντας εμφυλιοπολεμικές κραυγές και διχαστικά μηνύματα τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιχειρούν χωρίς κανένα ηθικό φραγμό να γυρίσουν τη χώρα σε άλλες εποχές και να διαιρέσουν για μία ακόμη φορά την κοινωνία, ξύνοντας πληγές από το παρελθόν που τόσο στοίχισαν στην Ελλάδα.

Ο πολιτικός αμοραλισμός των ινστρουχτόρων του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τις ανασφάλειες του αρχηγού τους για το πολιτικό του μέλλον συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ανευθυνότητας και έρχονται να υπενθυμίσουν στην κοινή γνώμη ότι το κόμμα αυτό παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις για τη δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστεράς, της προοδευτικής παράταξης κλπ συμπεριφέρεται σαν ένα γκουπούσκουλο της άκρας αριστεράς.

Οι μετριοπαθείς πολίτες, οι ψύχραιμοι ψηφοφόροι και ο δημοκρατικός κόσμος παρακολουθούν εμβρόντητοι τον κατήφορο και τη σημερινή εικόνα των επιγόνων της ανανεωτικής Αριστεράς και γυρίζουν την πλάτη στα σχέδια του κ. Τσίπρα για να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο.