Ο Θ. Ρουσόπουλος, ο μεγαλοδημοσιογράφος και οι λομπίστες!

Η διαχείριση και διανομή του τεράστιου διαφημιστικού προγράμματος του υπ. Τουρισμού!

Μέχρι λίγο πριν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού όλες οι πληροφορίες ήθελαν τον Θ. Ρουσόπουλο ως νέο υπουργό Τουρισμού στη θέση του υπό αποχώρηση Χάρη Θεοχάρη. Μάλιστα λέγεται πως στο Star λόγω της βεβαιότητας αυτής αναζητούσαν πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε στο δελτίο την Μάρα Ζαχαρέα η οποία προς τιμήν της λόγω ηθικού ασυμβίβαστου δεν προτίθετο να έχει ενεργό δημοσιογραφικό ρόλο ταυτόχρονα με τα πολιτικά καθήκοντα του συζύγου της.

Τελικώς, για να μην πλατιάσουμε, η επιλογή Ρουσόπουλου κόπηκε από το Μαξίμου. Όχι για τις ικανότητες του σοβαρού και πολύ αξιόλογου πολιτικού και δημοσιογράφου, αλλά γιατί το Μαξίμου «τα πήρε» από το πατρονάρισμα που γινόταν από μεγαλοδημοσιογράφο και διευθυντή κεντροδεξιάς ημερήσιας εφημερίδας, αλλά και από το δίδυμο των γνωστών επικοινωνιολόγων που κάνουν δουλειές με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις καταστάσεις!

Το Μαξίμου, σε ανοιχτή διαμάχη με όλο αυτό το σύστημα που επιδιώκει με κάθε τρόπο να περνάει τη γραμμή του, ακόμη και σε διαγωνισμούς όπως των ταυτοτήτων, ή να εμπλέκεται σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με «υπηρεσίες», αποφάσισε να κόψει τον Θ. Ρουσόπουλο και να κρατήσει τον Χάρη Θεοχάρη!

Λέγεται μάλιστα ότι το σύστημα με τους λομπίστες- επικοινωνιολόγους- νταραβεριτζήδες αποσκοπούσε μεταξύ άλλων στην διαχείριση και διανομή του τεράστιου διαφημιστικού προγράμματος τουρισμού που επίκειται!

Πηγή: radar.gr