Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβει εισιτήρια

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβει εισιτήρια

Παρατηρούμε ότι η αντίδραση της αντιπολίτευσης, και δη της αξιωματικής, ήταν υπερβολική και μάλλον δηλώνει πολιτικό άγχος διαρκείας.

Οι επιτελείς του κ. Τσίπρα παρασήκωσαν το θέμα της δωρεάν μάσκας στα σχολεία, θέτουν διαρκώς θέματα οικονομίας υιοθετώντας όλα τα αιτήματα, γενικώς επενδύουν στα τυφλά, προσδοκώντας εμφανώς την κυβερνητική φθορά.

Πάσχει εμφανώς η τακτική, φαντάζει βραχυπροθεσμοπαθής, παραμένει πιστή στην κλασική συνταγή, δεν αποδίδει, σχολιάζουν όσοι παρατηρούν την «έξαλλη» και πάλι τούτο τον καιρό παρέα του πρώην πρωθυπουργού.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι κόμμα δεν υπάρχει, ότι μπορεί πολλοί να γκρινιάζουν εκεί έξω, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβει εισιτήρια. Θέλει προφανώς κάτι πιο βαθύ και ολοκληρωμένο από τις υστερίες του Γιάννη Ραγκούση.

Δεν γνωρίζουμε αν η «προαγωγή» της Λούκας Κατσέλη θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων, αλλά κατά πάσα βεβαιότητα προκαλεί την μήνιν του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δεν τρελαίνεται με τις επιλογές του κ. Τσίπρα, και δη αυτές από τον άλλοτε ανθηρό κήπο του ΠαΣοΚ…

ΒΗΜΑτοδότης