Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει χαρακτήρα! Πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Ρολάν Γκαρός!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε από το πρώτο χαμένο σερβίς και πήρε τα τρία επόμενα κόντρα στο σερβίς του Τζον Ίσνερ και μαζί το εισιτήριο για τους “16” του Ρολάν Γκαρός!

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Αμερικανού με 5-7, 6-3, 7-6(3), 6-1 σε 2 ώρες, 38 λεπτά και πλέον έχει μπροστά του το εμπόδιο του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Το ματς

Το παιχνίδι κύλησε περίπου όπως κάθε αγώνας του Τζον Ίσνερ, ο οποίος με όπλο το σερβίς του προσπαθεί να σπάσει μία φορά το σερβίς του αντιπάλου για να κερδίσει το σετ. Αυτό συνέβη στο πρώτο σετ απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν μετά το 5-4 υπέρ του Έλληνα τενίστα ο Αμερικανός όχι μόνο ισοφάρισε, άλλα έκανε και μπρέικ στο 11ο γκέιμ, αξιοποιώντας το σερβίς του για το τελικό 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς δεν αξιοποίησε το τριπλό μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ, όμως τα κατάφερε στο 8ο, έκανε το 5-3 και από εκεί και πέρα ισοφάρισε με 6-3.

Ματς του Ίσνερ χωρίς τουλάχιστον ένα τάι μπρέικ σπανίως υπάρχει και το αποψινό δεν ξέφυγε από τον κανόνα, με τον Τσιτσιπά να κάνει μίνι μπρέικ για το 3-1, να φτάνει στο 5-2 κα εν τέλει να παίρνει αποφασιστικό προβάδισμα με 2-1 σετ.

Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχτηκε σετ ο Τσιτσιπάς δεν είχε διάθεση για αστεία: 3-0 με μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και τελικό 6-1 μαζί με την θριαμβευτική πρόκριση!